Ask @aizardz99:

Which country will win the FIFA World Cup in Brazil?

MALAYSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

View more

cakaplahh~

Taknokk

View more

tapi,,, kenapa nerd? O.o

ada lah .. :P

View more

banyak kritik daripada puji. ciss

pengawas, baik, seorang yang nerd . Baik kay benda tu :P

View more

describe panjang panjanggg nak jugak tak kira hahahahahahhaha

adde
Farah Adibah , budak pandai, pengawas sekolah, garang gedik tah hape hape . yang plg penting dia sokong PEMBANGKANG aka DSAI dia sayang gila DSAI . Muehehehe XD Oo lupa , dialah kawan siber terbaik yang pernah dikenali. HAHA , tapi suka mengarah . Asyik ada je tak kena. tapi dia baik . Tu je kbye :P

View more

awak lah takkan monyet kut

adde
kkayy :'3

View more

baru suruh describe, belum suruh belanja hahahahahhaa

adde
siapa je nak belanja ? eiii HAHA

View more

lol

lol ? Whos this ?

View more

What is the best birthday gift you have ever received?

Ucapan , Wishes from someone..

View more

oh haha, kalau official den tak mampu gila2 nak beli. RM100+ baik print kt rumah hoho

faza
HAHAHA . Hmmm Faz , eh nama faz kan ?

View more

People who made you 2013?

Eiii, sebok. HAHA

View more

oh wolf88 tu kt depan eh? tkde ah haha

faza
Hahaha nak try juga cari. LOL< yang black shirt. wolf kat depan. official shirt dia. haha takede nama dorang...LOL

View more

Assalamualaikum hi XP just nak share/promote, hihi kite ada barang EXO ready stock; Sehun Red Baseball jersey size S Baekhyun Wolf88 shirt size S Chanyeol Wolf88 shirt size S Blue Pyrex23 shirt size S Black Wolf88 shirt size M XOXO official folded poster Luhan lomo cards 4 pcs Kris sticker card

faza
hahaha wahh, nak tanya. HAHA harga black wolf shirt yang just WOlf 88 je kat depan, ada ke ?

View more

describe me hahahahahahaa

adde
Tahapa apa :P hahahhaha, asyik asyik sruruh describe :P

View more

oh i see. standard la tu kikiki save duit XDXD

faza
HAHA< seronok kan cemtu. LOL Likers tambah followers naik. hahha

View more

haha, biarlah, save sikit kikiki

faza
hahaha tulah act, saya pun sponsor juga untuk Topup RM5, haha , tapi pemenang tak tuntut. hAHA..

View more

haha, nnti cuba lagi. tpi ramai la jgk pemenang tk tuntut ngehngeh ky saya pun dia tk tuntut

faza
haha depa tak perasan lah kut..

View more

Haha lah ada ke. LOL nasib baik tak menang kalau tak menyesal je. LOL

View more

ayat last tu tak faham lol XDXD

faza
haha senarai pemenang , for first ga ken atiqah zack tu kan kan kan kan ? haha dah burn eh ?

View more

tulah. hadiah dia . . . *speechless* byk barang kpop lol XD cuba nasib je la ~

faza
hahaha . tape lah nanti nak join. LOL Soo, yang GA by Ken Atiqah Zack, memang senarai dha takde. ahhh. HAHA

View more

kan? kite pun ikut slow slow je ngehngeh

faza
HAHAHA. Nak juga masuk lol. hadiah macma gempak. HAHA tapi tengok syarat. Nangis T.t

View more

ha'a T.T

faza
nak link GA

View more

mnta tlg like 'STATUS' ni boleh? thanks ^^ Hihi http://on.fb.me/1gjIbnc http://on.fb.me/1cU4UHi ngehngeh //giveaway blog//

Eh memang kena like ke kat syarat GA tu ?

View more

Next