Ask @alynarahimi:

Alyna Rahimi
Latest answers

selalu nampak awak kat poli :-D

sape pula nih

View more

yoooo..describe me ! :D

Farouk Iskandar

short term memory lost dia mana nak ingat membe sekolah rendah dia .. kay tu je hahah :)

View more

Are you scared of the dark?

hahahahahaha maybe ._.

View more

What was the last present you received?

a bar of chocolate :)x

View more

i miss you much . please forgive for all my wrong doings . i love you :*

okay :O

View more

hye kak alyna comey.. hehhe #gwiyomi

hai adik :) hahah ni sape ni

View more

tahniah doh .. couple ngn asyraf :p

HAHAHAHA :)

View more

You nak boyfriend tengok muka handsome ke? Never judge a book by its cover =]

muka je handsome tapi tak pandai jaga perasaan orang buat apa kan ? :)

View more

hye wey ..

yooo :)

View more

do you like afiq ?

afiq mana -.-

View more

rase ade kehilangan sesuatu x ?

tak.

View more

Syang acap pozi? Dia hensem woooo XD

jangan tanya memang sayang ah , haha acap pozi pun boleh :3

View more

SPM!!!!!!!!!!!!!!!!! HUUUUUWUUUUUU~~~~

yah i know i know -..-

View more

How long has your longest ever phone call been?

8 hours pheww

View more

Do you trust people easily?

i do T.T and i hate that

View more

antara kawan yang paling kau rindu?

fatini lah sape lagi

View more

kau sekarang dah banyak berubah ker?

entah , sama je ni :)

View more

kalo 10 tahun akan dtg...antara kawn2 kau sape yg kau nak jmpe?

kenape mesti 10 tahun akan datang ? time tu busy dah ada family sendiri hahaha :p well yeah ramai kawan sekolah rendah , sekolah menengah , kawan kem kebangsaan/negeri , kawan Hari Merdeka haritu wooo ramai lagi

View more

Sape ni? Rahsia... hahaha I pun tuisyen MC jugak, sama class dgn you, lelaki tu asyraf eh?

bukan

View more

Tdi siapa sebelah you tadi? I nmpak you dgn kawan you n seorang jejaka kt food court KLCC..

hahahahaha , sape ni ?

View more

Asyraf stay mana?

try tanya dia sendiri :)

View more

I'm not imran la -.-'

then who?

View more

Loading…