Ask @amalinalee:

Amalinaaaa
Latest answers

korang rasa aku gedik tak?

Mana aku tahu kau sape

View more

suka lelaki yg merokok ?

Haipppp nope

View more

woi !!! makin lawa lh. haha...

Woi lama tak jumpa hahaha

View more

Assalamualaikum. Hi korang :) korang tau tak kita sebenarnya sudah lama bertunang?

ChaFarhanah

Tahniah Farhana

View more

What is the best color for a car

For me, silver/grey. Look so elegant

View more

semoga Muhammad Syafiq Bin azmi dipermudah untuk menjawab trial SPM & SPM dan dia akan mendapat keputusan yang cemerlang . A'min

Syxfiqazmi

Good luck for SPM

View more

Pernah rasa kena pulau dari kawan yang kita percaya?

Bukan setakat kena pulau, palau pun pernah haha

View more

Do you think it’s better to get married when you’re young or better to wait a while?

Ih.bj712

Nak kahwin awal kena tunggu yang betul2 ikhlas dgn kita

View more

I love you

Menipu Ridzuan hahaha

View more

Tadi tengah hari wah sebelum balik aku terabah tesujud sekali aku malu berabis sekali mama ketawa kn aku sekali tadi babah panggil aku pikir apa sekali ia Tanya aku terabah kau hahaha malu eh ia ketawa kn aku eh mama ani Ada kh mama gitau me baik jua inda ramai orng how I'm going to cover my face

Ih.bj712

Rileks, cuba cerita slow2 hahaha

View more

What causes you to panic?

Interview and examination for sure

View more

Assalamualaikum.. Hai.. :) Mase korang kecik-II misti ade cite-II kan? Ape cite-II korang mase tuh? boom/ask/follow me.. :)

نور شاكيلا

Wasalam Syakilla. Cita2 masa kecik semua nak gempak je haha. Tp plg ingt dulu nk jd zoologist ;)

View more

Love you too <3

Jadah ? -. .-

View more

Ahaha bengong kau Shazny!

View more

Soalan share....anda ada tabiat buruk? Kalau ada, cer senaraikan...tq!!!

Suka makan ais xD

View more

- kita takkan kenal siapa KAWAN & siapa LAWAN , sehingga sampai 1 saat kita JATUH TERSUNGKUR , adakah tangan DIHULURKAN atau kita DITINGGALKAN ツ

Terbaik ♥

View more

Salam awak. Saya takde apa pun nak tanya just nak ucapkan terima kasih sbb banyak bantu saya touch up blog saya. Thanks ya :)

Weee, welcome dude/babe ;)

View more

Ama, cer check phn ko...aq ada send mesej kn... Ishh budak nihhh

Haha ye lah! Sibuk la kau ni, kacau daun je

View more

Lina, mu beli doh koo tiket Final FA????

Belum, malas la kena beratur panjang2. Aku suruh pakcik belikan, entah dpt ke tak esok -"-

View more

Err tak faham ? Kalau tolong promote iklan Zalora nanti masa raya dia ada bagi discount ke ? :D

Takda la sangat, tapi memang Zalora selalu buat sale kan?

View more

Ada crush tak ? :o

Isnt important? ♡

View more

Ama...mesej, ASAP!

Malas laaaa -"-Emergency apa ni weh?

View more

Loading…

About Amalinaaaa:

This @amalinalee's ask.fm on 12 11 2012 :) Beliebers Forteenagers and Minoz, thats me. Please, dont ask/send me 18SX words/pictures. I hate that honestly.

Kelantan -> Selangor, Malaysia