@amelitayonathan

Amelita Yonathan

Ask @amelitayonathan

Sort by:

LatestTop

Apa yang akan anda lakukan jika pasangan anda selalu bersikap egois?

if he's willing to change and he can get through all my 'hidden' tests, i'll still be with him but if he doesn't change until the dateline that i've set, then byebyeee. we should use heart and mind both at a balanced portion right? ;) because relationship goal is marriage, and marriage takes more than a half of your life so.. i think we should be wise to choose whom we want to be forever with (:

apa sih keuntungan/kelebihan dari aplikasi askfm ini.

Hellofaisal’s Profile PhotoFaisal Zaenuri
hmm bs buat influencing sth gitu, influencer bs nambah followersnya di sini, bisa juga buat promosiin event gitu. aku inget pernah ada event baksos di publish di sini aja tuh sampe buanyakkk banget yg dateng! (:
positif negatif lah ya, namanya juga sosmed

People you may like

agatihapistaran’s Profile Photo Agati S
also likes
dininadhf’s Profile Photo Dzihni Nadhifa
also likes
dheenia_26’s Profile Photo Panda
also likes
bithazahra’s Profile Photo Bithaazhr
also likes
indraridwan’s Profile Photo Indra Ridwan
also likes
DeniseYunitasari’s Profile Photo deniseyunita
also likes
syafitri_elsya’s Profile Photo Ecaaa
also likes
kurniaawati’s Profile Photo Febriawftz
also likes
Liadm261’s Profile Photo L
also likes
Sevina_v’s Profile Photo Stefani F
also likes
puspa_i’s Profile Photo pspai
also likes
sicrajmous’s Profile Photo SIRAJ
also likes
ainun_ajnah’s Profile Photo Ainun
also likes
nonymouzsh’s Profile Photo petrichor
also likes
lupadiriinisiapa’s Profile Photo Raa
also likes
j_Steva’s Profile Photo Lyn
also likes
AimiMalik786’s Profile Photo Artist
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Kak cara kakak ningkatin kmampuan bahasa inggris gimana ya? Kalo kakak tiap hari itu ada target ga harus nambah vocab beberapa gitu?

ga ada berapanyaa, tp tiap hari buka google translate like thousand times (lebay), hahaha kalo ada yg blm tau bhs ingnya apa lsg search, hapalin

Is it okay to get carried away to a situation where you kiss your friend (your opposite sex) ex. when you're watching a movie together in movie theatre?

nope

What is the best advice you have ever received?

Basyandira’s Profile PhotoAndira
from my mom & dad:
- do good to anybody, even to those who hurt you
from myself:
- do ur best, never make anybody get disappointed
- but, never expect ppl not do disappoint you
from there will come peace, i believe that (:

dengan begitu menjamurnya perceraian, perselingkuhan, dan kekerasan dalam hubungan, kenapa banyak orang masih meremehkan pelajaran/pengetahuan tentang (cara mengelola) hubungan cinta?

lexdepraxis’s Profile PhotoLex dePraxis
kenapa banyak orang tidak mau berusaha meraih kesuksesan ketika jawaban mereka selalu "ya" untuk pertanyaan "apakah anda ingin sukses?". itu dinamakan 'inner conflict', bukan? kasusnya mirip spt itu.. sometimes ppl have no idea of what they think they want.
that's my point of view ;)
Liked by: Lex dePraxis

kemaren saya liat di pricelist salon ada item BLOW AMANDA, lupa harganya berapa.. trus di beberapa salon lain juga ada begitu juga.. itu apaan ya? ?

lexdepraxis’s Profile PhotoLex dePraxis
saya juga gak tau qaqa, ga gahoel.

Next

Language: English