Ask @amirahafiqah103:

amirah afiqah
Latest answers

desc me?if kenal lah😊

nrimnudin

Kenal. Ahli koop , kelas khaldun kut, pakai spec. That it's.

View more

How exam?

Ekonomi dengan add math hancur

View more

Desc yourself

Tak de yg menarik. That it's

View more

Siapakah orang yang paling anda rindu?

My dearest sister

View more

Jadi apakah tindakan anda untuk membantu member anda tdi

😶😶😶

View more

Adakah member anda itu tahu bahawa anda x menyukainya

Kadang kadang aku bagi hint kalau dia faham urmmm

View more

Siapakah member yg anda maksudkan tdi

👻👻

View more

Member cane yg ko x suka?

Depan aku baik suci debu tapi belakang macam taik💩💩💩tak nak dengar pandangan orang lain mulut puaka

View more

Contohla,kalu member kau tgh nazak and selama ni dia baik gila ngan kau tpi kau slalu x layan dia sgt.The time when he/she 's dying ko nk bgi dia senang hati kau ckp ape?

Aku rasa aku layan semua org. But aku mintak maaf kalau ada yg aku tak layan. Act aku sayang gila Kat semua kwn aku especially girl sepusu.(tak kesah yg pindah or not).Aku rasa time tu aku akan nangis sbb aku tak boleh tgk org yg aku rapat/sayang/ada hubungan dgn aku,dia sakit masuk hospital.(yg dlm TV pun aku nangis apatah lagi kawan aku).Aku akan cakap. Aku sayang kau. Aku mintak maaf kalau selama ni aku buat kau sakit hati. Seriously sorry. Apa yg perlu aku buat untuk tebus kesilapan aku? Aku nak peluk kau. Aku nak jaga kau. Everything aku akan Cuba buat untuk saat2 terakhir ni. Please stay strong. Aku sangat sayang kawan aku.

*Siapa yg ask ni. Eiiiii buat aku emo laa. That answer for my gurllll. I love my friend💋💋💋. This question so sensitive😭😭😭😭😭

View more

Desc your final exam

Susah gila tak cukup masa tapi markah setakat ni okay (except add math mungkin paling teruk)

View more

One thing you don't like about me blebleble

DAIMTH

Ntah laa tak de kut

View more

Nama panggilan Kat rmh

Kak long, along ,long

View more

Desc your ex classmate😢

Nak desc siapa? Semua ke?

View more

Sing a song

Tak perlu

View more

Buat video (black screen) baca alfatihah

Tak perlu

View more

Buat video PPAP

Tak perlu

View more

pap bestfriend anda

gmbr dah transfer dlm laptop. btw semua yg sayang aku semua tu laa bff aku. #hope

View more

Study group jom time rehat

DAIMTH

okay nnt aku hantar wakil. okay

View more

Future impression

DAIMTH

berjaya mungkin. who knows

View more

Future impression

aliefasyraaf

lepasan uni mungkin. who knows

View more

Pap rakan paling gorgeous

semua gorgeous

View more

Bye sume tidolu blebleble

sorry ahh tido awal laa

View more

Bile nk lanje saya

DAIMTH

bila duit masyuk

View more

Rancaknya

salah ke? ganggu kau ke?

View more

Loading…