Ask @amirahafiqah103:

Contohla,kalu member kau tgh nazak and selama ni dia baik gila ngan kau tpi kau slalu x layan dia sgt.The time when he/she 's dying ko nk bgi dia senang hati kau ckp ape?

Aku rasa aku layan semua org. But aku mintak maaf kalau ada yg aku tak layan. Act aku sayang gila Kat semua kwn aku especially girl sepusu.(tak kesah yg pindah or not).Aku rasa time tu aku akan nangis sbb aku tak boleh tgk org yg aku rapat/sayang/ada hubungan dgn aku,dia sakit masuk hospital.(yg dlm TV pun aku nangis apatah lagi kawan aku).Aku akan cakap. Aku sayang kau. Aku mintak maaf kalau selama ni aku buat kau sakit hati. Seriously sorry. Apa yg perlu aku buat untuk tebus kesilapan aku? Aku nak peluk kau. Aku nak jaga kau. Everything aku akan Cuba buat untuk saat2 terakhir ni. Please stay strong. Aku sangat sayang kawan aku.
*Siapa yg ask ni. Eiiiii buat aku emo laa. That answer for my gurllll. I love my friend💋💋💋. This question so sensitive😭😭😭😭😭

View more

Next