Ask @amyamierol:

Salam . Berkenalan :3

Hai :D

View more

What would you like to change?

my body xD

View more

anybody love me?

Yeahh , one day .....

View more

ke tak tahu nak pilih mana satu crush?

Hmmm , maybe xD

View more

kenapa ramai sangat crush?

Entahlah :/

View more

hahaha, yekeee kauu?? cehhh. tipuu. dtg laaaa slyg dooooo

yelahh ! Tengok ahhh aku pon tak sure boleh singgah ke tak :<

View more

taylor swift or mila kunis?

Taylor Swift ofcourse . mila kunis ? who's that ?

View more

nampak sangat amyy taknak jumpa aku kannnn

Nak lahhh . Siapa kata taknakkk :<

View more

Im still one of the babis and Idk who that theta slut is

-..- Masyaallah . Iana Iana . Please refer to Wawa . Thank you

View more

Lawak ah hang ah....

Hahahah , hang ahh lawakk ahh xD

View more

Nak Air Milo....

Milo satu Siap !

View more

Ape kHaBAr?

bAiK :D Awak ?

View more

Kau spm bila

Tahun depan T^T

View more

Twitfemes femes sebab?

1. Sebab muka 2.Sebab Twitawesome dia 3.Awak fikirlah sendiri ehh

View more

kureng ajooo punya amyy. Aku sibuk dengan buku pun tetap jugak on phonee. bab merampas tuu baruu je 2bulan kena rampas. 2bulan sebelum tu, takde pun kau msg, Ahaks~

Hahahahah , time aku tengah busy belajar . Susah nak texting :p

View more

woooooo, Amy ade awekk ? ade ex ? ohmaiii, tak bagitahuu aku pun kan kan. mentang2 aku bukan 'dakdak DE' lagi. hmmm

Saya single . Mestilah ada . Heheh , kau busy sangat dengan buku pastu phone kena rampas dengan warden xD

View more

Wey , ex ko cantik bhaiii. Bagi aku?

Hahahah , kau ingat ex aku nii hadiah ke ? nak bagi bagi . Kau try lah dia -.-

View more

anok kelate ko mu nihh??

Aah . Bakpo ?

View more

who is the cutest, callmebamy or schaZEE? haha

callmebamy ofcourse :p

View more

What activity do you never get bored with?

Eating

View more

What is your favorite way of wasting time?

Sleep . Tweeting . Eating . Hadap TV . Tweeting . Tweeting . Sleep

View more

Bamy, you ni comel lah. Hahahahhahaa xD

Hahahah ,terima kasih x)

View more

what if i say, i hate u,, would u care???

Yes

View more

who do u hate the most in SAFA, BABIPOTAMIA and NgokNgek?

Idk :|

View more

who am i?

Manusia opcoz

View more

Next
  • 124
    Posts
  • 16
    Likes

About amy amierol:

Eating Eating Eating ..
kuala lumpur