Ask @amylianatsha:

hi amy😏

hi🙆🙌

View more

hm lupa pulak dah. dulu sellalu je sweet2

spe ni aduu

View more

amy comel la!!

haha thanks

View more

amy lama tak jiwang2 dlm wc :(

haha ni siapa

View more

syawal aiman tuh crush kau kan

haaaa em

View more

Ape hubungan kau dengan raja izwan shah tuh? Ex ke ?pakwe ?

abg angkat

View more

ko suke syawal aiman erh

em mne ade

View more

crush kau amirul asyraf ke ?

err tk

View more

Tengok la satu hari nanti Amir jd milik aku!!!! Kau tak kan lama ngan dia hahaha Amir tu baik kau tak sesuai la dengan dia

batak nye :( @_AmirSyafiq_

View more

Bajet cantik ....fuck pepek kooooo...... !!

lifeless gilee haha kesian engKoOO

View more

Bohsia... aku benci ko dn kawan ko dn banyak jerawat tu dn si gemuk tu .. bile form1 lalu je cari gadoh.. ko fikir ko hebat kea? Sakai....

OoOoOoo haters wuu hahaha eee kau dah knp tetibe cari masalah, aku kacau kau berak ke pe -_-

View more

i tanya something kat u.U n Amir ada pape ke? u tak sesuai utk dia maybe...i want him!!! udh ada bf so tinggal je la Amir tu actually aku dh lama tunggu dia

oh kesah pulak. kalau dia pakwe aku pun ape masalah engkau? u want him? go away. he's mine

View more

kau syg raja izwan shah tu ker ?!

syg la kot. haha entah

View more

ko terima x kalau amir minx kapel nan ko? jujur!!!

terima la. haha tak ready la

View more

amirsuke ko..

haaaaaa

View more

hope kekal nnfariz.. jgn gado-2

insyaAllah. tq :)

View more

suke ayie?

sebagai kawan? why not? xp

View more

Ouh ok. Sorry ganggu. Kalau ada masa rajin2 la ask ek. Bosan :(

haha okay :)

View more

Bila tau pasal ask.fm ?

entah la. tk ingat

View more

Next