Ask @angelinecai:

omg zel itu dimanaaa😭😭 mau pigii

Cynthia
the waterbom is in dubai while the other idk, just randomly taken it from weheartit tho😂

View more

What's the absolute best vacation you can imagine?

If you were really hungry, really exhausted, AND really gross, what would you do first — eat, nap, or shower?

shower then enjoy foods and nap afterward😝😝

View more

CEK BIO WKWKWK

Cynthia
IKR :"")

View more

Hai kak🙋 mau aku kasih gift?😍 cek bio aku ya😁 gampang & gratis kok!👌

cek bio :"") gak ngerti lagi ini lucu atau mengharukan :")

View more

Christmas is just around the corner! what are in your Christmas wish-lists?😋

simple as that.

View more

What is your favorite piece of artwork? PAP!

absolutely my favorite!💜 [doesn't belong to me😝]

View more

What is the best song of all time?

mc mong ft mellow - sick enough to die💕

View more

What's your morning routine?

class😂

View more

apa yang gakboleh hilang dari

Cynthia
suara cemprengnya dan cerewetnya.

View more

pap ur fav pic from my ig 😍😍

VerrenLai

halo kak👋, bantu ans ya😁, kami menjual ombre t-shirt dan sweatshirt, harganya mulai 80rb-110rb aja kok kak barangnya ready💞, minat/tanya2 silahkan ask kami ya😜 terima kasih kak sebelumnya😘 maaf menggangu waktunya💜💜

ombre t-shirt mulai 80-110rb
⬆⬆

View more

Three words for

Jessicaclaudiafresky
pintar tapi lemot😂

View more

What's your currently favorite show on TV?

lately i am addicted to csi cyber.

View more

things you'll miss about

VerrenLai
suara veren yang bisa memekakkan telinga apalagi kalau lg jerit, gaya mentel, kata-kata aneh yg cuma veren ngerti kyk kita blg selasiban veren blgnya isolasi, cerita-cerita veren soal teman di sd dan semuanya deh😭😚

View more

Things you will miss about me?

Herlina
your nasehat, curhatan, pukulan maut wkwk, random crazy thoughts, tutak-ness, semua2 deh😭😂

View more

aduh so sweet ya wkwk BTW MUKAKU KOK KEK KUCING KURANG TIDUR GITU :<

Cynthia
ngakak😂😂 wa aja gaktau cemana itu kucing kurang tidur😂

View more

things you'll miss about me

BM
rambut beem yang one of a kind wkwk dan selalu diikat satu, sifat beem yang diam2 tapi pas ngomongin org nusuk, reaksi beem pas ada yang ngomongin idol beem.

View more

things you'll miss about me

Cynthia
your fangirl mode yang telah lama hilang :"), your suara nyaring yang cetar membahana, rap talking, your ocehan and keluhan, your random thoughts, your ngidam :"") your curhatan, your cerita, your ketawa, your annoying curiosity.
everything about you deh pokoknya! 😭😭😭😭

View more

words/messages for me before the school is out?

lnk.fstn
before school is out :")
'real' life is coming soon therefore i wish you thousand of lucks! i hope one day you will be a well-known and great artist, when that time come don't forget me okay;) i also hope you will have your own workshop in the future, when you have one spread an invitation for (...) okay;) lol
oh and stay fangirling too. stay swag and classy!
goodbye, oh not a goodbye but see you again! :))

View more

best view of

VerrenLai
rambutttt!!! envy sama keriting😒😒

View more

weh aku belum update ios :( askfm gakbisa emoji :(

Cynthia
hrs update ios meh? kykny update askfm nya aja udh bisa dhe🐱

View more

awww tersanjung aku, berarti flat lahyaa perutku :"")

Cynthia
eh memang perutmu flat, situ aja yg selalu complain😒🙅

View more

best view

Cynthia
PERUT. bagi sikit la flat nya😒

View more

What does the World know about the country you live in?

bali, bali, bali and all about bali :")

View more

Next
  • 390
    Posts
  • 793
    Likes

About Angeline:

90s kid.

爱以前