Ask @aqilod7:

describe and pap xpert!

ekspedisi pemimpin remaja tahan lasak
02122015 - kitorang bertolak dari smah pukul 4:30 pagi pastu sampai kat pejabat ikram tu pukul 11++. masuk je situ rasa excited kot maklum la first time masuk situ. #jakun.
pastu main ice breaking yang cam xrek haritu. dapat kumpulan rm1 with kak syerry, dena, kinah, opal, ashlah, izzati ngn hani.
haaa pastu program kais petang makan petang ni best. jual2 barang. jalan sana jalan sini. ibrah dari program ni, kita jangan tunggu kejayaan datang bergolek, kita yang kena bergolek menuju kejayaan.
03122015 - explorace!! first sekali kene buat sudoku. #susahsyadid. pastu gerak gi kl sentral kene cari orang india ngn cina untuk translatekan beberapa perkataan. pastu lepas kl sentral gi lowyat lak. kene tangkap gambar dengan 10 barang boikot. pastu kitorang jalan kaki gi masjid klcc. fuh yg ni paling penat. dah la jalan kaki, pastu terlajak pastu kena patah balik. huhuhu tapi penat2 pun tetap best la. pastu pergi central market.
kitorang sempat sampai checkpoint central market je pastu balik. bila nak balik tu, kitorang jalan ngn Perak C tau. bila train dah sampai kitorang pon dengan excitednya masuk la train tu.. yelah dah seharian berjalan mesti la nak balik cepat en. tapi mai ngn far tak naik train tu. bila train dah jalan, masing2 muka terkejut sebab deme tak naik sekali and kitorang pon cam risau ah. nurul siap call mai lagi tapi mai tak angkat pon. pastu tengok2 train tu gerak gi angkasapuri erm rupanya kitorang yang salah naik train lolzzzz kbai.
04122015 - ana time pagi tu cam mamai siket. ana nak masuk bilik ana nak ambik jam. so pergi la en hotel tu naik la tingkat 3. pastu pergi la bilik 3302. ana ketuk pintu tu bagi salam pastu bukak pintu tengok2 ade fana ngn kinah. ana cam pelik la apesal tetibe deme ade kat sini. ohh rupanya ana salah bilik lolzzzz bilik ana senanye 3102 bukan 3302. kahkahkah loser betul.
hm banyak lagi nak cite tapi ni pon dah panjang so sampai sini jela eh.
conclusionnya, xpert memang best wooo. produce gen 11 nanti pergi la eh xpert serious tak rugi pun kalau pergi 👍👍

View more

Antara budak2 musleh,siapa yang paleng awak nak jumpe or paleng rindu nak jumpe lgi

SEMUAAAAAAA!!!
serious, kalau nak list, memang tak terlist sebab ramai sangaaaatt nak jumpa.
tapi takpe la ana kasi sikit. ehem2.
afiqah, ain musliman, arwa, syafieqah, sabrina, alia j, adlina, aishah huda, mursyida, farhanis, dena, husna mahfuzah, kak syerry, zinn, asyiqin, adilah azmil, alya syazwani, meddy, hannah, fana, firda, adibah, anis syahirah, sakinah zaidon, asmaa, wan nadia, nuha razak, asma' fatkurradzi.
yang takde dalam answer ni bukan sebab ana lupa. even kalau takde dalam answer ni pun, korang sentiasa ada dalam hati ana ❤. hahahaha #acahsweet
#muslehkita

View more

macamana ek nak join expert? bestnyaaa bunyi diaa

kalau nti sekarang f4, takziah sebab xpert dah lepas.
tapi kalau nti f3 kebawah, tahniah sebab nti still boleh join xpert.
cara nak join tu, nanti bila xpert dah nak dekat, nti boleh kasi nama dekat pengarah ikramteens negeri nti.
ha xpert ni memang best pun. kalau bunyi je pun dah best, apatah lagi bila dah join nanti hehehe

View more

describe smah ipoh

Sekolah Menengah Al-Hidayah Ipoh.
Apa yang special dekat hidayah ni of course la sebab dia punya pemandangan tu. Cantik. Kalau stress belajar, keluar je kelas pandang gunung-ganang dengan lombong depan tu. Dapat la gak ketenangan sikit. Tambah2 lagi jerebu sekarang ni, ha sesuai sangat la tu ada la gak rasa cam duduk dekat cameron highlands jap. Lol tapi kalau tengok dari kelas F4 tak best sangat. Kena tengok dari kelas F2 la lagi best.
Pastu dekat hidayah ada satu pokok ni. Semorang panggil pokok tu pokok Harry Potter sebab bentuk dia cam pokok kat harry potter tu (tapi entahlah takde la sama sangat pon). Dulu2 time sekolah rendah suka main area situ.
Lagi satu, guru2 dekat hidayah ni best2. Ada guru2 antarabangsa lak tu (bak kata Mh Akmar) haha sebab ada ml mh dari indon, kemboja, thailand, somalia, sudan. tapi dah pindah dah pon. lol
Tapi paling respect dekat Ml Zul la. Pengetua kita fuh. Hebat orangnya.
So, sape yang baca ni, jemput la datang hidayah dan rasa la sekolah dekat hidayah ni. Yuran kalau untuk budak luar RM280 je kalau dak asrama RM560 kot kalau tak silap. So ape lagi, moh le kite~
Semoga SMAH terus maju! InsyaAllah.

View more

Next