Ask @arrieninspirit:

HI, wanna ask u is there a way where I can get ur cute templates ? hope u having a nice day Thank u ありがとー^^

kuhaoradesu
Hi! Sorry late.. just notice this question.. u maybe can finf it in my tutorial list for blogger.. please check my tutorial list 😊

View more

Hi, may i know what template are u using for blog? It is originally from blog or it is a blogskin?

Amanda
Hi! Its original from blog.. but the classic code a.k.a old code from blogger.. i think i have upload tht code in my tutorial.. kindly check my tutorial list for blogger to check out abt it 😊

View more

kak, bleh tak kak tolong saya untuk kod mp3 lagu tu...saya dah buat macam tutorial akk...tapi mp3 punya kod tu tak jumpa2...tak pun saya bagitau jer apa lagunya akak just tolong saya untuk mp3 kodnya..? sori lah kalau ni berbunyi menyusahkan akk...tapi saya hanya nak kd lagu mp3 jer....

apa kata adik upload lgu tu dekat http://kiwi6.com/ ...lps tu,bila dh siap upload..dye akan bg link2 untuk lagu tu.. ambik link dekt bhgian Direct Hotlink.. sorry yea,coz akak xde lgu yg adik mintak tu.. :)

View more

Salam sis,saya nak tanye nuffnang ni untuk ape senanyer? Saya x paham.Kalau kene share iklan kat mane nak amik? Saya dah ade account nye tapi x tahu nak guna T_T Hope sis dapat tolong ^^

wsalam dear.. so sorry coz late reply.. :( nuffnang tu lebih kurang mcm 8share.. but dye iklan dye mmg yg dh ditetpkan..xleh pilih mcm 8shre.. and dye jgk brdsrkan brpe pengunjung ke blog kite..klau xsilp lh..hahaha sorry sis pun xdpt nk explain lanjut coz sis pun dh lupa mcm mne nk guna nunffang tu smua.. sis dftr tu pun lme dh wktu first2 buat blog..so mmg dye stay je kt sis punya blog..sis pun xpernh buang..huhuhu.. so sorry again.. im really cant help you dear..maybe other blogger cn help you? ^_-

View more

hi arrien! hehe nak tanya boleh? lagu dalam blog arrien lagu group apa? akak tak kenal sangat girls group lol tapi akak suka lagu tu ehehe

Hi, tu lagu group Lovelyz.. girls group yg baru: )

View more

Akak arrien,bg pndapat akak kn.. kls sastera okay ke tak sbnrnya? apa klebihan kls sastera and apa kburukan dia?

for me, its up to u dear.. if adk rse adk minat sastera.. mungkin kls tu yg terbaik, jdi ikut kata hati adk yea,.. akk xthu sngt kls sastera sbb skolh akak pun xde aliran tu.. so tak tahu mcm mne kls tu.. so akak cdng adk buat solt istikarah and tnya pendpt senior2 adk yg lain.. mungkin diaorg ad jwpn bg soalan adk.. :) so akak just mmpu kata.. ikut naluri adk..insyaallah yg tu yg terbaik :)

View more

Mase first time you blogging ape pendapat semua orng disekeliling you? And can you share with us about your succes recipe?

mase first time? urm i dont know coz setiap org msty ad lain2 pendapat.. but waktu first2 dlu ad ke yg dtg ke blog sye? huhu takde ap2 recipe, just amalkan.. "buat baik pada orang,orang akan buat baik pada kita kembali" that all.. :)

View more

Salam sis saya berminat nak beli baju kat ig shop sis tu,camne erk nak buat pembayaran?Boleh x xyah bayar? XD *Kidding Boleh x bayar guna topup,kalau boleh saya beli banyak2 coz saya bukannye reti nak buat bank-in semua tu.. Harap boleh.. harap boleh.. harap boleh.. Hihihi sorry kalau menyusahkan..

nurul nasriah
wsalam dear.. sorry late reply.. and sorry again dear.. tak boleh sangat2 sbb brg tu bkn sis punya.. klau adk byr guna topup, sis nk byr kt owner kna ap plk kan.. sorry sngt2 yea dear.. kalau xreti bank in,mntklh tlong ayah ,mak or adk-bradik adik yea.. but kalau guna topup mmg tak blh.. sorry sngt2 coz xdpt bntu :(

View more

Hai unnie :) dah lama kenal blog unnie, tapi sejak dah lama tak bukak laptop, lupa url blog unnie, dah lama cari :'( tapi alhamdulillah jumpa tadi hehe^^ unnie still fan L oppa lagi hehehe :) Let's support Infinite!!^^ btw, goodluck result spm :)

Princess
Hai saeng! owh yeke tq so much dear , tak sangka juga still lagi ada yang still jenguk blog unnie even dah lama unnie tak update :') yeah, still fan dye, huhu oke lets support infinite & tq for ur wish dear ^_^ :')

View more

assalam, akak dkt blog saya, header dia ade warne biru.. knp ek?

wsalam.. dik guna simple template yea?? kalau mcm tu kna follow tuto untuk buang wrna biru tu.. boleh search kt google coz blog akak xde tuto untk simple tmplate :)

View more

Next