Ask @arrieninspirit:

Arrien Amani
Latest answers

HI, wanna ask u is there a way where I can get ur cute templates ? hope u having a nice day Thank u ありがとー^^

kuhaoradesu

Hi! Sorry late.. just notice this question.. u maybe can finf it in my tutorial list for blogger.. please check my tutorial list 😊

View more

Hi, may i know what template are u using for blog? It is originally from blog or it is a blogskin?

Amanda

Hi! Its original from blog.. but the classic code a.k.a old code from blogger.. i think i have upload tht code in my tutorial.. kindly check my tutorial list for blogger to check out abt it 😊

View more

You're given one wish...what would it be?

go travel oversea with my family

View more

Akak..Saya nk tanya mcm mana nk buat navi button tu jadi cm akak..ada biodata,stuff..tlg ye akak..nanti akak cuba hantar kat chat box blog adik..

adik rujuk tuto nie yea http://arrienlove.blogspot.com/2015/02/tutorial-navi-header.html.. akak xblh nk hntr kt cbox adik sbb akk xthu spe yg tnya nie..sorry yea.. ^^

View more

ada tak tuto buang link dekat post title?

Klau template designer,link dye xboleh nk buang ~

View more

kak, bleh tak kak tolong saya untuk kod mp3 lagu tu...saya dah buat macam tutorial akk...tapi mp3 punya kod tu tak jumpa2...tak pun saya bagitau jer apa lagunya akak just tolong saya untuk mp3 kodnya..? sori lah kalau ni berbunyi menyusahkan akk...tapi saya hanya nak kd lagu mp3 jer....

apa kata adik upload lgu tu dekat http://kiwi6.com/ ...lps tu,bila dh siap upload..dye akan bg link2 untuk lagu tu.. ambik link dekt bhgian Direct Hotlink.. sorry yea,coz akak xde lgu yg adik mintak tu.. :)

View more

kak nak kod lagu mp3 untuk EMPTY WINNER bleh?^_^

Sorry dear.. akak takde lagu winner..jdi xblh nak bagi.. sorry yea :D ><

View more

Salam sis,saya nak tanye nuffnang ni untuk ape senanyer? Saya x paham.Kalau kene share iklan kat mane nak amik? Saya dah ade account nye tapi x tahu nak guna T_T Hope sis dapat tolong ^^

wsalam dear.. so sorry coz late reply.. :( nuffnang tu lebih kurang mcm 8share.. but dye iklan dye mmg yg dh ditetpkan..xleh pilih mcm 8shre.. and dye jgk brdsrkan brpe pengunjung ke blog kite..klau xsilp lh..hahaha sorry sis pun xdpt nk explain lanjut coz sis pun dh lupa mcm mne nk guna nunffang tu smua.. sis dftr tu pun lme dh wktu first2 buat blog..so mmg dye stay je kt sis punya blog..sis pun xpernh buang..huhuhu.. so sorry again.. im really cant help you dear..maybe other blogger cn help you? ^_-

View more

hi arrien! hehe nak tanya boleh? lagu dalam blog arrien lagu group apa? akak tak kenal sangat girls group lol tapi akak suka lagu tu ehehe

Hi, tu lagu group Lovelyz.. girls group yg baru: )

View more

assalamualaikum akak. mna akak dapat gambar yg comel2 dlm post akak tu? serius cute!

Waalaikumusalam.. akak ambik dekat Wehearit dik ^^

View more

akak, saya amek one of akak pye cursor boleh?. hehe ^^

Boleh dear.. silakan: )

View more

akak camne nak buat video dalam laptop macam contoh dalam video ni https://www.youtube.com/watch?v=XYffElEVrqk

sorry dear.. akk xthu.. huhu tk pernah lg wt benda tu.. mungkin yg mcm dye tunjuk link tu.. yg www.bandicam.com tu.. huhu :D

View more

Akak..Saye nak masuk kn lagu dalam blog saye tapi tak reti lahh

Akak arrien,bg pndapat akak kn.. kls sastera okay ke tak sbnrnya? apa klebihan kls sastera and apa kburukan dia?

for me, its up to u dear.. if adk rse adk minat sastera.. mungkin kls tu yg terbaik, jdi ikut kata hati adk yea,.. akk xthu sngt kls sastera sbb skolh akak pun xde aliran tu.. so tak tahu mcm mne kls tu.. so akak cdng adk buat solt istikarah and tnya pendpt senior2 adk yg lain.. mungkin diaorg ad jwpn bg soalan adk.. :) so akak just mmpu kata.. ikut naluri adk..insyaallah yg tu yg terbaik :)

View more

What is the name of song. it's really nice to hear^^

Good night like yesterday.. from group Lovelyz :)

View more

Mase first time you blogging ape pendapat semua orng disekeliling you? And can you share with us about your succes recipe?

mase first time? urm i dont know coz setiap org msty ad lain2 pendapat.. but waktu first2 dlu ad ke yg dtg ke blog sye? huhu takde ap2 recipe, just amalkan.. "buat baik pada orang,orang akan buat baik pada kita kembali" that all.. :)

View more

akak arrien,yg 8share tu kan. cash out dia kita terus ke acc bank ke?

yes dear :)

View more

Salam sis saya berminat nak beli baju kat ig shop sis tu,camne erk nak buat pembayaran?Boleh x xyah bayar? XD *Kidding Boleh x bayar guna topup,kalau boleh saya beli banyak2 coz saya bukannye reti nak buat bank-in semua tu.. Harap boleh.. harap boleh.. harap boleh.. Hihihi sorry kalau menyusahkan..

nurul nasriah

wsalam dear.. sorry late reply.. and sorry again dear.. tak boleh sangat2 sbb brg tu bkn sis punya.. klau adk byr guna topup, sis nk byr kt owner kna ap plk kan.. sorry sngt2 yea dear.. kalau xreti bank in,mntklh tlong ayah ,mak or adk-bradik adik yea.. but kalau guna topup mmg tak blh.. sorry sngt2 coz xdpt bntu :(

View more

Hai unnie :) dah lama kenal blog unnie, tapi sejak dah lama tak bukak laptop, lupa url blog unnie, dah lama cari :'( tapi alhamdulillah jumpa tadi hehe^^ unnie still fan L oppa lagi hehehe :) Let's support Infinite!!^^ btw, goodluck result spm :)

Princess

Hai saeng! owh yeke tq so much dear , tak sangka juga still lagi ada yang still jenguk blog unnie even dah lama unnie tak update :') yeah, still fan dye, huhu oke lets support infinite & tq for ur wish dear ^_^ :')

View more

arrien , macamana nak letak bloglist kalau guna classic template ? tolongg :(

B.A.P or BTOB or B1A4 or Block B (Infinite yours already) :D

B1A4,huhu

View more

nak nama twiiter awak boleh ?

sorry late,boleh.. nie @iena_myungsoo97 :)

View more

assalamualaikum kak arrien. tumpang tanya, akak tahu tak ni font jenis apa? dah lama cari tapi tak dapat dapat juga. hehehe ( http://nenektanjung.blogspot.com/2014/12/10-perkara-yang-merosakkan-otak.html ) tulisan bahagian komen tu. tq. :)

wsalam.. owh.. kalau xsilap akak tu font 'Short Stack' boleh tngk n download sini > http://www.dafont.com/short-stack.font :)

View more

assalam, akak dkt blog saya, header dia ade warne biru.. knp ek?

wsalam.. dik guna simple template yea?? kalau mcm tu kna follow tuto untuk buang wrna biru tu.. boleh search kt google coz blog akak xde tuto untk simple tmplate :)

View more

Blog akak lawaa. TT jeles, hehe

haha, biasa2 je blog akak..enth2blog adk lg lwa ap dri akak:) ap2 pun terima kasih bnyk2 ^^

View more

Loading…

About Arrien Amani:

Arrien Amani,also know as arrien inspirit.. very love with infinite.. wife of L :) I'm IN MOOD SEMI-HIATUS NOW!

Malaysia