Salam sis,saya nak tanye nuffnang ni untuk ape senanyer? Saya x paham.Kalau kene share iklan kat mane nak amik? Saya dah ade account nye tapi x tahu nak guna T_T Hope sis dapat tolong ^^

wsalam dear.. so sorry coz late reply.. :( nuffnang tu lebih kurang mcm 8share.. but dye iklan dye mmg yg dh ditetpkan..xleh pilih mcm 8shre.. and dye jgk brdsrkan brpe pengunjung ke blog kite..klau xsilp lh..hahaha sorry sis pun xdpt nk explain lanjut coz sis pun dh lupa mcm mne nk guna nunffang tu smua.. sis dftr tu pun lme dh wktu first2 buat blog..so mmg dye stay je kt sis punya blog..sis pun xpernh buang..huhuhu.. so sorry again.. im really cant help you dear..maybe other blogger cn help you? ^_-

View more