Ask @arrieninspirit:

upgrade your english pls, it sucks ppl who read it.

thank you for reprimanding me. i'm didnt know who are u.. but for sure, i'm malay.. and english is not my mother tongue. I also do not attend schools that use the English language as the medium of instruction. At least, I'll try to speak English language. even,its bad.. so far.. ppls from malaysia & indonesia still can understand the language that I use. so sorry if my english is not good. i'm just an ordinary girl.

View more

Assalamualaikum.. hai .. hello? .. Boleh tolong tak? Tolong doakan saya.. Tahun ni, saya ambik PT3 EXAM. mungkin akak tak tahu pt3 tu apa. K. PENTAKSIRAN TINGKATAN 3 (pt3) .yang ganti pmr tu. Wish me luck! Takut sangat. Tolong doakan saya dapat keputusan yang cemerlang. Straight 10A. Okay? boleh ya.

waalaikumusalam, hai.. thu adik.. sekolah akk pun ad pt3 tu.. :) oke insyaallah.. akak selalu doakan kejayaan semua muslim kat dunia nie, insyaallah :)

View more

annyeong! ninie again :D *suka tak? haha mesti annoyed ninie banyak tanya. hm lagi satu ninie nak tanya, ape itu page source ? sbb masa ninie nak amek code blogskin arrien, u ckp x boleh bukak page source. so what is it ? hehe kalau rajin jawab ye :'3 kalau tak rajin omg please la jawab, saya takut

Page source tempat yang ada code2 blog template seseorang or blh katakan rahsia code blog seseorg.. so selalunya ad org suka curi code dri situ coz semua org boleh bkk page source tu and that why sometime ad yg buat disable right click coz dye xnak org ambil code tu, but kdng2 org boleh jgk ambil coz ad cra lain untuk bukak page source.. so that why i'm really hope people didnt open my page source :)

View more

salam, i hve one question . firstly, u can call me ninie. hehe. cemni, i read ur ask.fm and u stated there u don't like people use ur basecode. what is basecode ? i'm sorry maybe u will laugh with my question. omooo. actually i'm still an amatur in using classic template designer so i wonder what is

waalaikumussalam, hi ninie. Basecode is the first code that was created by someone. contohnye, mcm dkt blogskin yg sye bagi. kan sye ada bagi code, so tu lah basecode saye. Jadi code tu lah yang saya maksudkan jangan ambil bcoz sometime ad org yang tak bertanggungjawab ambil and ubah and make it as their code :)

View more

kalau blogskin nak tanya macammana arrien buat yg ni: http://arrienlove.blogspot.com/p/tuto-bies.html kan arrien state kat situ tutorial blog, blogskin, photoshop, freebies. Bila click salah satu tu, dia akan direct kita ke page lain. camane arrien buat yg tuh? gomawoyo~ harap2 arrien tak pening XDD

Misaki PureBlood
sorry sis, late reply coz internet lembab.. huhu.. kalau blog skin, dye mcm nie http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/tutorial-put-stuff-section.html cuba sis try.. and kalau untk tuto lain2 blhla cri di blog tu coz blog sye xbrapa nak ad bnyk tuto.. kalau nk buat pun, xsempat.. huhu sorry.. smoga ia mmbantu :D

View more

Next