Ask @aslahadib:

Bang bagi support sikit kat saya. Nak diet ni hahaha bertahun2 cakap macam ni tapi apa pun tak jalan :') hm kesihatan pun kejap okay kejap tak 😭

Sayang diri tak? Kalau sayang kurangkan nafsu makan. Makan tu boleh, lebihkan yang berkhasiat macam buah, sayur. Kurangkan makanan berminyak, goreng2 tu. Buat senaman sekali! Everyone can get what they want. Nothing can stop you!

View more

Idk. Empty inside. I think its about time to make changes, new beginning. Tapi tak tahu nak start dari mana. Teach me, master haha.

What really happened Jatt?? Just give yourself time and treat yourself okay. Maybe a short getaway to clear things up? It will get better! InsyaAllah

View more

+3 answers in: “Tak tipu aku betul-betul terluka, tapi tak pernah aku doa yang buruk akan menimpa. Aku doa kau sentiasa bahagia, kerana aku takkan ada lagi untuk dengar kau cerita. Aku akan pergi jauh dari kau dan mereka, takkan pulang ke tempat di mana aku sudah tak punya apa-apa.”