Ask @athrhsanii:

15 facts about @NurulNaqiyyah

Banyak nye 15 facts jap
Cantik comel putih tinggi pandai born 2002 adik beradik 8 org 6/6/02 alaminians currently lives in batu 10 different characters garang kadang2 kahkahkah anak ke 7 next year pt3 cousin saya πŸ™Œ

View more

Desc your cousinβ™₯

Naqiyyah
Aloha πŸ‘‹ a raised together family member HAHAHA dulu member lepak kat kampung sama2 dengan sepupu yg lahir zaman kita la dah besar dah budak kecik ni πŸ˜… spe x kenal naqiyyah ni peramah lemah lembut sopan santun baik je org dia tapi tu semua kat luar rumah la cuba kau tgk dia gaduh dgn Aqil Faqiih Faaiq tu ya Allah HAHAHAHA baru kau tahu langit tu tinggi ke rendah ye la dia je pompuan tgh2 diorang tu kesian awak yah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ drpd drjh 1 smpai skrg skolah kat Alamin rumah dulu blkg tu je pindah jauh2 pulak smpai batu 10 tu hadehh πŸ˜₯ penat tau nak pergi ingat senang ke πŸ‘Š Rindu la awak and the seven more dulu rumah korang jadi tempat kita lepak skrg? 😭😭 Takde tempat lain dah okay skrg ckp pasal pelajaran pulak tahun depan pt3 buat leklok ehh jgn jadi mcm kita jadi mcm abg kakak awak takpeπŸ˜… pandai huhu haaa dah la tu nak panjang mana lagi Rindu nk main dgn awak Sayang awak πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ™†

View more

describe me can you?

faqiihahnasary
Fav cousin ever lawa cute sume adeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ pandai amik bio kat univ adik beradik die paling ramai boh sehati sejiwa mungkin kami 😚 so many secrets you saved sharing is important lama dh x jumpe rindu mek ni nk pegi rumah die die dh pindah hm byk pengalaman dlm pekerjaan sementara hahahahs pandai cari moneyss rindu nk klua dgn awak hm well we both heartbroken enough hahahah haih tak tahan rindu ni 😭😭 motivasi die sungguh membantu πŸ™†
Sayang awak smpai awak dh x sayang kite HAHAHAHAH πŸ’–πŸ˜˜πŸ˜

View more

Desc panjang panjang sampai bilik pengawas

kau lagi hadoi😝 kk pengawas berkaliber jgn main2 bendahari kehormat tu kalau dia dtg mintak duit lari cepat2 tauπŸ˜‚ dak2 lk ni bwk beg besar sana sini pastu suruh aku pegangkan bapak berat dolπŸ˜’ kita banyak gossip sama2 en hadoi klu x de topik tu bapak pishang derr nnti bagi aku gossip byk siket😝 jgn buat die ni marah nnti satu dunia die nk marah aku pon x tau cane nk pujuk halamakπŸ˜“ ramai ni minat minah ni drpd senior smpailah junior x tau la aku fam sangat susah la smpaila ade sekor ni perasan die minat kat org tu tahape je😏 tpi ade sorang member ni minat kat die selalu citer psl die pastu ending die aku jadi org tgh penat weh layan dua ekor ni hadu😭 banyak la peristiwa antara kau dan aku Thanks weh sbb byk tlg or wtv (ni mesti tgh menganjing lepas baca aku ckp thanks ni) ha panjang kan aku desc amik kau 😎 kau je aku ade skrg ingat tu 😌 hot ramai fans lawa cute ha semua adalah tuπŸ‘ syg kau sampai bilik pengawas 😘😍😝

View more

Next