Ask @aunihanna:

Auni.R
Latest answers

How do you plan to ring in the New Year?

sleep all day long ๐Ÿ™Œ

View more

What do you prefer: read the newspaper, watch TV News, or check online news?

Eat & sleep ๐Ÿ˜

View more

Who are the people you spend the most time with?

Family && friends && ๐Ÿ’•

View more

hangout Hari Hari tu bagus ke ?

Tak. Macam lifeless je huhu

View more

apa perasaan kalau bestfriend kau kena rampas? Lek aku dah experience! Semoga berbahagia

Sumpah sedih but yah biasalah life people come & go ofc. Stay strong then! xo

View more

Syed haziq tuu kwn you ke apa

Partner in crime ๐Ÿ˜

View more

suka tak berkawan dengan budak bawah yang baik baik .

Suka. Dorang comel!

View more

phone apa paling best

Public phone

View more

How fast do you fall in love?

not too fast

View more

Describe kak amy hehe xx

kak amy, senior yang comel lote (tbh) tinggi, baik, caring and yeah sayang dia Gdluck for your pmr result!

View more

describe @HzwnieIzzti_ panjang panjang pls :pp

wanie i miss you, miss our old times. Hehe lately kita rapat yeayy ly! baik, comel, pandai, ganas, ayat dia kalau marah aipp takut such an adorable and understanding girl x

View more

describe najlaaa xD hehe

my little baby girl. well i love you, najla. sangat simple, baik, comel, suara dia emm ish melting dan kuat :p babe, stay strong x

View more

describe crush kau

Takde crush pun em :p

View more

Awak Cantik Lah ^_^

hahhaa mekasih

View more

siapa kata i dah habis merajuk . i tanya je kan . hmmm

weh ape guna twitter qiella woi?

View more

hye . taknak skype dgn i dah ke ? kata nk skype . i tggu tau . kbye -qiella comel-

haha dh habis merajuk dah? esok :)) jgn camni sayang lolo

View more

couple dengan Aydiel berapa lamakah?

agak-II?

View more

dear bestfriend , i love you .

ly too

View more

well mungkin ini yg terakhir aku on9 sebelum aku periksa besar .. aku nak mitak maaf sgt2 andai ade terkasar bahasa ke terngumpat ke .. doakan kejayaan aku dlm SPM nih 11 A+ ..insyaAllah ..

Anakin.

Goodluck! Do yr best, may Allah ease everything :))

View more

What activity do you never get bored with?

stalking someoneeeee hahha kbye

View more

Rindu Semekad?

Rindu segala-gala tentang semekad, staff, pokok yg kita peluk, dewan, tandas, ah semua ;((

View more

aku dh tanye kau tak jawab -_-

mmg kau tanya soalan psl accident dulu, dh lama. Haha mls aku nk jwb, hmm

View more

describe junior akk .

Akak? sedihnyaa ;( Yang mana? siapa?

View more

haha sakai awak ni :)

Loadingโ€ฆ

About Auni.R:

17 &&& living my life to the fullest