Ask @azwieyn:

aku kadang2 tertanya, kalau aku sambung je study, bende ni semua takkan terjadi. gaji tak cecah 2k, dengan itu ini kena bayar. aku tahu, kalau study duit banyak guna. tapi hati aku ni tkde sape nk faham. ingt tk jeles ke tngok kawan2 yang dh sambung study, post gmbr sana sini, uni dorg kolej dorg.

hmm kesian awak sabar ye cuba awak bagitahu parents awak yang awak nak study tak nak kerja

View more

Salah ke tak minta izin dekat parents kalau keluar. Kalau minta pun bukan pernah bagi even umur dah 20++ penat lah macam ni, sampai bila taknak bagi

hmm as long as diorang tak tahu boleh je kalau awak tak tinggal dengan diorang boleh je tapi kalau awak tinggal dengan diorang memang kena minta izin lah tak boleh tak minta izin tapi kalau diorang still tak izinkan awak bagitahu lah kat diorang yang awak dah besar btw kenapa diorang tak bagi awak keluar?

View more

Next