Ask @baekhyunns:

Betulke lelaki kalau dia dh mula lambat reply maksudnya dia dh mula berubah hati? Dulu klu reply msti cpt.. skrg ni berejam.. bukan aq x faham , dia pun ad life dia bkn asyik menghadap aku ja,...aku tahu semua tu. Tp klau terlalu positif pn x blh gak..

kalau kau berani, kau try la tanya dia kenapa

View more

its been months since we last contact e/o after breakup. in first two months we contact lg tanya khabar, n there was hope from how he talk. but suddenly dia hilang. and now i just know his new gf is batchmate dia. hanya boleh doa i can get thru this. because i am so near to them.

stay strong girl. :')

View more

saya ade kawan yang buat semua benda tersangat lah lembab dan nak kita semua layan dia macam tuan puteri nak kene tunggu .. tau lah cantik ..eii menyampah... macam mana nak bagi dia sedar yang orang tak suka perangai dia centu ... kami dah cakap dah tapi dia still centu patu ngadu kat bf dia. fuck

kau cakap kat dia: kalau lawa tapi perangai cam harem tak kemana. plus, kang taklama lagi kena tinggal la tu. Okay sorry aku memang jahat doakan benda tu

View more

Next