Ask @baekhyunns:

What do u think if me, a malay girl falling in love with chinese boys and they're not muslims.My mom not allows but still, for me they're better in love rather than malay boys yang asyik acah2 playboy eventho muka macam jamban

Just do it. I pun ada kawan lelaki yang couple with chinese girl.

View more

Aku dah lama tak contact dia. Ni aku balik, aku cuba pergi jumpa dia lepas mak aku suruh. Mak suka dia. Dia nampak cengkung & unshaved face nampak tak terurus. Dia tanya kenapa aku lama senyap, aku diam. Dia assume aku busy. Tapi kenapa bila aku tak contact, dia pun takde usaha nak contact aku?

tell the truth jelah

View more

Next