Ask @bassnazahunter:

Sy boleh terima dia marah sy ganggu dia tido. Tapi bila saya tak kol dia tak ganggu dia. Dia marah saya plak sbb sy tak cari dia .

nAS
block je adoi merajuk kalah kan girld

View more

ada orang cakap memang mustahil nak jumpa artis korea in personal.hmm..kalau ada duit kira boleh ambik sorang buat jadi buah hati kan?hehe

aip2 πŸ˜‚

View more

I thought of confessing to my crush, but kebelakangan ni he's so busy(helping his father buat kerja itu ini), and I don't have chances to tell him about my feeling. Mannn, should I just tell him or maybe just wait until he's free?? 😧

wait until he free

View more

Waiter : ye ada apa? Aku : saya ada satu masalah dgn sup ni Waiter : kenapa ? Aku : cuba rasa sup ni Waiter : sup ni terlalu masin ke? Aku : tak, cuba rasa dulu Waiter : ke sup ni terlalu panas ? Aku : tak, cuba rasa dulu Waiter : ok baiklah.. em, mana sudunya? Aku : haaa ! tu la masalah dia !!

haha πŸ˜‚

View more

Siapa kenal mamat twitter yang suka buat pantun bodoh tu? Beware girls that boy is a pussy hunter . Dahlah tak hensem curang pulak tu, tak sedar diri. This is one of the reasons men are trash

tak semua men is a trash πŸ˜…

View more

Next