Ask @bassnazahunter:

Siapakah psycho ini ? Semuanya berjalan dgn lancau. Eh lancau pulak

??????????

View more

Share tips utk gain weight pleaseee

Full name
makan tido leeee

View more

Kat mana lg nak belajar java selain youtube ?

java ?

View more

that moment bila kau dah pakai telekung and ready nak isyak pastu terkentut.

hahaha saba je la 😂

View more

Guys korang rase kan kalau kita punya follower deactivate acc dia, angka followers berkurang tak?

entah le

View more

Thor or justice league?

justice league

View more

Ssup guys? how was your day?

bored

View more

Siapa dekat dia Mat Rukun?

mat rukun ?

View more

Hi naza ! ☺

yaw anon

View more

Hujan wuuu 😴 😴

yeah

View more

Sempena hari Jumaat, marilah baca surah Al Kahfi😊

maceh

View more

This guy & I were friends before he met his gf. After time passed by, we're best friend. Suddenly his gf text me not to be close with him bc she's jealous & offended that he & I text each other almost every day. He loves his gf but he even call me 'awak' sometimes. What do y'all think of this guy?

just ckp dgn dia control sikit awk tu da berpunya mcm mmg gf dia jeles la sebab dia asyik text u and tak spent time with gf dia kalau aku mcm berada kat situ akan rasa jeles gak so kena control yrself

View more

Huhu

dah knp ni

View more

Mood study... Mood studyyyyy

g le study

View more

If someone have crush on you.. how did you feel ?

i feel wow lama tak ada crush2 ni HAHAHAHA

View more

Dari kecil aku mental breakdown. Selalu kena buli, bila besar benda tu effect. Aku tak tahu lah trauma atau apa.. Tapi sampai sekarang, aku still boleh menangis ingat semua benda yang aku lalui dulu. Dan benda ni, takda siapa pernah tahu. Aku simpan sendiri. Aku tkut 1 day aku akan memberontak.

benda yg lepas jgn di kenang kau jadi diri kau kalau org nak buli kau kena kena tegas lawan la ckp dia tak kesah la kau sorg ke apa ke buli ni sebab kawan ramai so bole gado ramai2 tu yg tak best sebab menggunakan kawan utk buli org diaorg tu otak cetek

View more

Perghh seram gilaa bila cgu gitau x smpai 10 org dlm kls yg lulus utk edmet 😢tpi alhamdulillah trmasuk jgk dlm org2 yg lulus🙂btw goodluck calon spm!#shoutout

da 3 tahun abis sekola

View more

suggest one song do u like.

i cry florida

View more

Naza nazaaa 😲😂

najwa
yaw wassup

View more

Upsr 3A2B,Pmr 2A6B,Spm 1A6B2C

nice

View more

harini aku bermalas2an, esok ada possibility x aku akan jadi rajin?

tgk pada niat

View more

Tips untuk faham statics ? Halp >.<

tak ambik add math HAHAHA

View more

i already confess with one guy and yeah kena reject . After a few days later , dia upload his picture with his ex and i guess maybe diaorang dah getback ? but now rasa malu sebab confess dulu and lagi lagi kena berhadapan dengan dia everyday. macam mana nak move on ?

pray and have fun with friend

View more

Next
  • 7535
    Posts
  • 26543
    Likes

About N:

Yesterday is history, tomorrow is mystery , today is a gift, that's why we call it Present. Let's enjoy living in the past add wechat Nazashah97 Insta Nazaredfoo2
shah alam