Ask @bassnazahunter:

its 11.04 pm, anyone wanna talk?

Nur Hidayatuliman
HAIIIIIIIII WELCOME to my wall kehkeh

View more

You can’t fall in love with someone else if your heart is still waiting for him/her🙂

Smiley
yes i know perit en

View more

Hahahhaa tahu punnnn. Tu lah ajar orang lagi.

Wakakakak

View more

Hahahah centu jom lah join sekali nk bunuh tu. Hahaha

tak nak la hahahah tak kuasa nak bunuh3 kehkeh

View more

Hahah boleh je. Kang viral pula.

hahahah susah sgt nak penyepak atau penyepak

View more

Orang yg tanya macam macam ni like busy body gila ni kita patut bg apa? Pelempang ke penyepak?

kau bunuh dia la senang aduh

View more

Em guys help me pls Game apa plg best utk didownload?

MOBILE LEGEND muahahahahhahahahahsh

View more

Why do you think kids these days are getting rude and disrespectful towards other people?

yeah bole ke ckp bahasa melayu hahahahah nowdays kids getting worse because parents dont look the kids so and kids selalunya terpengaruh cepat dari remaja and dorg ckp pon tgk la bodo sial semua belajar dari kawan tapi sometime dari parents gak hmmm and sometime budak3 ni ikut perangai kita gak time kecik2 tapi bole ajar biar kita nampak jahat jgn anak kita nampak jahat

View more

do you know me?

nope why

View more

jawab English laaa

i english fail dpt a+

View more

How decision relate to our everyday life? 🤔

hard ques hmmm ni nk kena jawab english gak ke

View more

rose or sunflower

nëyy
sunquick 😂😂😂😂😂

View more

apa kena buat kalau lelaki tu gilakan kita? Means like mcm dia sayang gila dkt kita but we as a girl can't hide our feelings yg kita dah takde hati kat dia so kita pun lepaskan dia.

susah soalan ni hmmm try je la eh kadang2 kena terus terang atau berdiam diri je pilih mana satu yg bole nak terangkan kat dia kalau kita jujur ada kebaikan dgn keburukan kalau tak jujur pon sama ada baik ada buruk itu terpulang pada individu cara nak ckp la yg kita ni tak ada hati tapi lapis sikit la ayat tak ada hati tu kang kecik hati dia kalau bole elakkan

View more

I dont want to walk this earth if I gotta do it solo

?? i dont understand 😂

View more

Rindu tapi tak mampu nak terus terang.what should i do?

doa la moga2 doa tu dimakbulkan

View more

suka slime tak?

slime maksud awk mcm mana ?

View more

What should i ask?

how are u

View more

what is trust?

nëyy
trust tu kepercayaan kalau tk fhm g google translate bahasa lain hahah

View more

Is your name, Aina? sebab-ai-na-ajak-you-pegi-makan ☕

nope nama ai naza

View more

I Love You...(whats ur answer) I will like ur answer if u give a good response... hahahah😂😂

ok thank i will.pray for u

View more

Holla there

HAI

View more

🔰 *Tausiyatul Qulub* 🔰 🎈Syaitan itu tidak bekerja, Sedangkan kamu sibuk dengan pekerjaan dan pelbagai urusan. 🎈Syaitan sentiasa melihat kamu, Sedangkan kamu tidak dapat melihat syaitan. 🎈Kamu selalu sahaja lalai dan melupakan jerat yang dipasang oleh syaitan, Tetapi ia tidak melupakan kamu.

maceh bagitau

View more

Allah dah amik dia dari saya. saya tak kisah sebab saya tahu Allah sayang dia lagi. Cuma saya rindu tempat saya meluah. ((It was my ayah ❤))

saba la ok allah ambik ayah awk tu bersebab tau bersyukur la

View more

I hope this shoutout reach the one that my heart long for tonight. I miss you.

so sweet 😅

View more

Kau dah langgar orang even tak sengaja sampai orang tu lebam satu badan then mintak maaf pun tak, tanya khabar lagilah tak. Haram jadah dapat officemate macam kau.

ni luahan sorg pekerja office ke 😂 da knp ni

View more

Next
  • 7223
    Posts
  • 26147
    Likes

About N:

Yesterday is history, tomorrow is mystery , today is a gift, that's why we call it Present. Let's enjoy living in the past add wechat Nazashah97 Insta Nazaredfoo2

shah alam

#Naza