Nabihah Ahmad
Latest answers

makin sihat maksudnye makin gemuk la kan??? hahahaha..eh cemana ko tau aq makin tinggi ni???..heheh..eh bak tang la no..susah la asefem ni..

taklah gemuk mana gemuk kau lagi kot haha jk. hari tu nampak kau dekat bpm lol. eh kau lah bg no dulu. open sgtlah ask ni haha

View more

Ahahahahaa..pe cita sis skrg?

makin sihat hahahahhaha. makin tinggi kan kau skrg aku peghati je kurkur

View more

Hai sis...still remember me???..heheh

hazmanhamidi

Eh hazman hai πŸ‘‹πŸ‘‹ omg aku yg terkejut kau ingat aku πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

kak Bibi desc kita panjang panjang!!!

Farachen

Hi farah πŸ‘‹πŸ‘‹i will desc panjang ii coz u r one of my fav πŸ’ž our first meet dekat surau kan haha i remember time tu baca buku not-so-diary farah tu then i found out we've the same interest!!!! U minat jonghyun & so do me ((but jonghyun is mine πŸ‘…)) & u're a boice too. Am so happy coz rare betul nak jumpa hardcore boice! Sep sikit πŸ‘ and u're so kind, peramah, cute & prettyyy. The truth is kita jarang sembang sama ii kan ((well i mean gossiping)) so let's do it some day ! Farah selalu layan kita even tgh penat hahahaha. Bila kita keluar dorm & nampak farah, mesti ada earphone dekat telinga hahahaha. Thank u for everything πŸ’πŸ’ and goodluck for next year!

View more

desc me please!

Aina Amir

Hihi wassup aina πŸ™‹ first of all, aina ni gemok ((awak sendiri mengaku)), pandai gila pehh hari tu cerita dgn gwa result paling teruk nombor 14 eh c'mon lah teruk apenya tu. Classmates 4b and got the same class jugak for next year πŸ™ŒπŸ™ŒπŸŽ‰ instead of mencarut suka cakap πŸ’© btw she's someone who nice to talk to haha sebab dia layan je cerita kau & give good responds ((padahal jarang sembang dgn dia)) anyway goodluck for spm & let's strive for straight A's + !!❕❕

View more

What is your favorite motto or saying?

innAllahama'ana-"sesungguhnya Allah bersama kita"

View more

hi biy! describe.😳😳

hi siapa ni kurkur

View more

What is your favorite place to meet friends?

Mana ii pun fav asalkan berjemah

View more

Bie pm cruah. Kur kur

Cruah?

View more

Bie describe. Okey even dulu dah pernah tanye

Hahah siapa ni kurkur

View more

Hi biha desc :-P

flowers

Hi wana 😊 tak rety nak describe ekceli. Batchmate delima, selalu berkepit dgn nani macam belangkas 😌😌 mula ii kenal, ingatkan pendiam padahal banyak cakap kurkur. Kiut, lawa & great personality ((givingoff good vibes)) tp once takda mood muka sumpah scary πŸ’¦anyway goodluck for spm next year & feel comfortable lah having me as classmate next year ((highfive)) huhu bye πŸ‘‹

View more

Rate your dancing skills from 1 (worst) to 10 (best)

What hobby do you wish you could pick up?

Drawing

View more

What was the last song you heard?

Bae Bae // Bigbang

View more

miss you dear :*

Awanii

baru bukak ask tak perasan u ask me. sorry skrg rindu lg tak? ke dh lupa. well, i miss u a lot bye

View more

biebie !!!!!!

Awanii

Nani yang kuat membebel i gonna miss u a lot pls jgn lupa budak perasan muda ni xoxo :*

View more

jangan lupa kat TMI

Awanii

Never x'. Forever setumai'ian / mahir'ian :**

View more

take care kat sane tau !!

Awanii

InsyaAllah sayang. Doakan saia :*

View more

biebie !! gonna miss you :*

Awanii

Nani !! Gonna miss u too :* :'

View more

aku keliruu

Awanii

dan aku tertanya-tanya apa yg buat kau keliru?

View more

Kak Nabihahhhhhhhhhhhh~ Baru siap. Sorry lambat. >< http://dianeeya.blogspot.com/2015/01/art-trade-nabihah-ahmad.html

Barniyah Ammara

thanks ye :) akak pun x sempat buat lg ni. InsyaAllah asap

View more

kalau mintak edit blog boleh tolong takk ?

kalau rajin boleh lah kut.

View more

Loading…

Ask @biehyun:

About Nabihah Ahmad:

Allah's

Johor, Malaysia