Ask @budakbaek00:

Mayai igt alisya tak?

Lisya nabilalalah
mestilah ingat alisya icecream

View more

mayai !!!! rindu mayai -elin-

rindu elin jugak :)

View more

special* desc for me

nisoh
Hi hanisah :) hampir 3 tahun kita tak jumpa, classmate masa f1 dulu, kind and supportive, lawaaa gila, suara sedap, pandai dalam akademik, pakej do. peramah, seronok berkawan.

View more

adakah kawasan kejiranan anda mengalami hujan lebat,berikan sebab bagi jawapan anda πŸ‘πŸ β˜”

DAIMTH
alhamdulillah la semenjak dua menjak ni kedah hujan, sebab rahmat allah kot

View more

ciri ciri future wife/husbandπŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘ͺ

yg boleh memimpin ke jalan yg benar, haha cliche gila

View more

dorm ape paling best ko rase

dorm masa form 1 paling sonok

View more

pap gamba member yg paling huduh

tak nak lah pap, aib

View more

awak.. sy kat kedah skang

athrhsanii
awat tak habaq awai awai, kalau tak boleh belanja laksa haha

View more

camne result?

amirah afiqah
result ok je, tak gempak pun

View more

ex-bedmate time form 1, putih do time mula mula masuk asrama haha, sonok kawan ngan amirah, bini tok, baik, lawa, peramah :) rindu amirah

View more

tak rindu long ke

amirah afiqah
tak rindu long tapi rindu amirah :*

View more

sayang tak crush kat sklh lama

kat sekolah lama xde crush pun

View more

sayang sarah tak

srhlna
Gila tak sayang πŸ˜ƒ btw rindu cactus 😒

View more

Kenapa tiada jodoh untuk bersamaaa ? We should set a date instead πŸ˜‰πŸ˜š

Hanisah
After pitithree jom date 😘 date ngan satu kelas πŸ™†

View more

Assalamu'alaikumπŸ‘‹. Terkadang mataπŸ‘€salah melihat. Telinga ξ›πŸ‘‚ slh mendengar. Lida πŸ™Š slh berkata hingga tak sengaja menyakiti hati πŸ’” . 😁MOHON MAAF😁 LAHIR&BATHIN,SELAMAT MENUNAIKAN πŸ‘IBADAH PUASA πŸŒ•

The Dangerous Dinosaur
Minta maaf jugak, πŸ˜„ Salam Ramadhan n Selamat menunaikan ibadah jugaa. πŸ˜‰πŸ˜

View more

mayai... apa name app sticker like instagram

srhlna
Giddylizer

View more

What is your favorite type of flower?

cactus

View more

desc aku

kil.
kau baik. ajk 2k. duk depan aku, comel. pendek. pandai tarannum.

View more

kenapa asrama rancak sgt??

apa yg rancak?

View more

Which country will win the FIFA World Cup in Brazil?

German

View more

wei...rindu kau...

amirah afiqah
Rindu kau jugak

View more

weyhh!!! rindu kau aaa!!! Maisarah!!! *ask me

haha, aku ingat kan kau dh x kenal aku do

View more

ask aku balik... terdelete aaa

okk

View more

hai mayai comel....:)

hai anon

View more

Next
  • 93
    Posts
  • 115
    Likes

About maisarah:

username cam boyan tapi apa kan daya ask fm tak kasi tukar

Kedah,Malaysia