Ask @budakbaek00:

adakah kawasan kejiranan anda mengalami hujan lebat,berikan sebab bagi jawapan anda πŸ‘πŸ β˜”

DAIMTH
alhamdulillah la semenjak dua menjak ni kedah hujan, sebab rahmat allah kot

View more

nth . tak rahu lah pulak . tp dia gelap sikit and dia flawless

_
Ohh, kalau kau terserempak ngan dia cakap ade orang kirim salam kat dia , hahahaha

View more

gurau je . aku rindu kau lah mayay . haritu budak f1 yg aku kte mcm kau ru senyum kat aku . aku terharu

_
Mesti dia comel an? hahaha, sape nama budak tuh?

View more

selain bassam , bagaimana pula tanggapanmu terhadap muhammad danual syafiq aka PM ?

_
danual pun boleh, dia pun sama, classmate biasa je.. takde dia,takde effect

View more

takpe lupakan . sebab kalau aku terangkan panjang berjela pun kau takkan cakap kau kenal juga :P siapa fake padamu ?

_
dia rancak gilerr kot sekarang.. teringat time first2 dia masuk asrama, nangis depan exco sbb kena paksa cakap.. hahaha

View more

Next