Ask @budakbaek00:

adakah kawasan kejiranan anda mengalami hujan lebat,berikan sebab bagi jawapan anda πŸ‘πŸ β˜”

DAIMTH
alhamdulillah la semenjak dua menjak ni kedah hujan, sebab rahmat allah kot

View more

ciri ciri future wife/husbandπŸ‘«πŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘ͺ

yg boleh memimpin ke jalan yg benar, haha cliche gila

View more

Mayai igt alisya tak?

Lisya nabilalalah
mestilah ingat alisya icecream

View more

eh salah siapa aku padamu

_
kau kawan yg baik,yg slalu ad disisiku,haha :D rindu kau...

View more

nth . tak rahu lah pulak . tp dia gelap sikit and dia flawless

_
Ohh, kalau kau terserempak ngan dia cakap ade orang kirim salam kat dia , hahahaha

View more

gurau je . aku rindu kau lah mayay . haritu budak f1 yg aku kte mcm kau ru senyum kat aku . aku terharu

_
Mesti dia comel an? hahaha, sape nama budak tuh?

View more

memang boleh sebab tu aku type centu ==' describe che luq

_
che'luq,dia kabot.. haha , tu je lah kot..

View more

selain bassam , bagaimana pula tanggapanmu terhadap muhammad danual syafiq aka PM ?

_
danual pun boleh, dia pun sama, classmate biasa je.. takde dia,takde effect

View more

eh aku dah tanya lah . lupa . siapaa bassam padamu

_
bassam insan biasa dalam hidupku, dia tak ade pun tak ade effect dalam hidupku.. hahaha

View more

dorm ape paling best ko rase

dorm masa form 1 paling sonok

View more

pap gamba member yg paling huduh

tak nak lah pap, aib

View more

awak.. sy kat kedah skang

athrhsanii
awat tak habaq awai awai, kalau tak boleh belanja laksa haha

View more

Kenapa tiada jodoh untuk bersamaaa ? We should set a date instead πŸ˜‰πŸ˜š

Hanisah
After pitithree jom date 😘 date ngan satu kelas πŸ™†

View more

weyhh!!! rindu kau aaa!!! Maisarah!!! *ask me

haha, aku ingat kan kau dh x kenal aku do

View more

Do you think you're brave?

InsyaAllah β™₯

View more

kenal husna?

husna yg mana?

View more

Who knows the most about you?

Mom n Dad

View more

What color socks are you wearing right now?

black n grey

View more

wah komersial ayat kau . seterusnya , bagimu siapa husna ath yang sebenarnya ?

_
husna ath baik,lawa,rancak, kawan dari darjah 5 :)

View more

baiklah . siapa qiela padamu ?

_
dia baik je ngan aku, dlu dia pernah tengking2 aku, kini tidak lagi..

View more

takpe lupakan . sebab kalau aku terangkan panjang berjela pun kau takkan cakap kau kenal juga :P siapa fake padamu ?

_
dia rancak gilerr kot sekarang.. teringat time first2 dia masuk asrama, nangis depan exco sbb kena paksa cakap.. hahaha

View more

describe sera

_
dia seorang yg rancak,slalu tido dlm kelas,setia and ade jerawat kat dua belah pipi ngan tengah.. lol

View more

mayai !!!! rindu mayai -elin-

rindu elin jugak :)

View more

Next
  • 93
    Posts
  • 115
    Likes

About maisarah:

username cam boyan tapi apa kan daya ask fm tak kasi tukar

Kedah,Malaysia