Ask @cecilcille:

halo, kalo jalan sm cewe/cowo biasanya siapa yg bayar? & sebenernya km pengennya siapa yg bayar (Answernya akan dicapture ke ig: @qsociallife so ksh tau ya kl identitas km ga pengen diksh liat & follow @qsociallife)

As long pake duit ortunya jujur gamau dibayar"in dlu deh ya. Itu ortu kasih duit buat lu. Yah kecuali emang kalo ud duitnya banyak dan ikhlas buat bayarin ya gpp. Kalo yang bayarin ga ikhlas dan cuma buat memenuhi permintaan pasangannya sih kesian ya haha. dan gue sih orangnya ga itung"an. Kalo bisa malah kalo si cowo bayarin gue, next time gue yang bayarin dy apa gtu. Jadi sistemnya ga take and give. Tapi give and give :)

View more

Hai recommend lagu" bagus dong

1. SoMo - Ride
2. Meghan Trainor - Like I'm Gonna Lose You ft. John Legend
3. Olly Murs - Up ft. Demi Lovato
4. Deorro, Chris Brown - Five More Hours
5. Ed Sheeran - I'm a Mess
6. The Weeknd - The Hills
7. The Green Children - Skies On Fire
8. Gabrielle Aplin - Salvation
9. Gabrielle Aplin - Please Don't Say You Love Me
10. IU with Na Yoon Kwon- 첫사랑이죠 (First Love)
11. BASTILLE - Dreams (ft. Gabrielle Aplin)
12. Rita Ora - I Will Never Let You Down
13. Zedd - Beautiful Now ft. Jon Bellion
14. Zedd - Addicted To A Memory ft. Bahari
15. Zedd - Find You ft. Matthew Koma, Miriam Bryant
16. Zedd - Done With Love
17. 다비치(Davichi) - It's Alright, It's Love
The song genre is pretty absurd haha some of them are slow and the other is a perfect match for jamming. Specially for Zedd, the best way to enjoy the song is through headphone / earphone. The beat is pretty awesome. Enjoy~

View more

Tell something about yourself that nobody knows.

I'm introvert, but I jokes a lot
There's a thousand words I want to say but in the real life, I'll just say "Ok"
You think I care but I don't, you think I don't care but I do
If I can be angry to you, yell you, it means that you're my closest person
I have a very strong self defense
I rarely share my problem with anyone, I choose listen theirs
My regrets haunted me. always.
I don't like changes.
I don't like strangers.

View more

Menurut kalian apa kesalahan terbesar yang sering manusia buat ?

Too quick too decide a decision, or anything related. I've collected so many mistakes because I overrush things and it never ends well. One decision you make could be just nothing. Or it will change your whole life. So take your time, and make sure you make the right one :)

View more

kalo misalnya kamu boleh milih tinggal dimana, negara/kota apa yg km pilih dan kenapa? pap sekalian ya

Probably Northern Ireland, UK. The people is sooo soooo friendly dan udaranya masi fresh banget. Btw disini juga jarang banget tuh ada yang namanya bully ga kayak di sekolah US, dan menurut saya pribadi sih di US sedikit rasis di beberapa wilayah ya. Apalagi soal agama dan ras. Bully tuh skrg ud tingkat parah banget di US. Kalo kalian pernah liat draw my life dari youtuber rata rata mereka tuh di bully pas kecil. Dan ud banyak banget kejadian yang bunuh diri gara gara di bully. Karena bully mereka tuh ud bukan kaya cuman iseng cuma bisa sampe ditonjokin atau bisa dikucilin kaya hina gtu. #nglanturdikit
Ini gambar pemandangan kira kira di Northern Ireland, gatau bener soalnya dari gugel
if you see it on youtube you probably will amaze too :))

View more

Give your response to this statement : "Hardwork betrays none, but dreams betray many"

True.
You can dream as high as the sky but without hardwork, I'm afraid only a unicorn can make your dream came true.
Hardwork, yes it doesn't instantly bring you to the top, but it guarantee you if you keep doing this, one day you'll be on top !

View more

Next