Ask @cerolian:

Bagusnyaaaa. Ada tips nak bg semangat belajar tak? T.T

No particular tips, tapi selalu tak rasa bila dah besar sikit ni kita rindu saat-saat masa kecil dulu? Sama juga dengan belajar. Masa belajar rasa tak semangat nak cepat habis je tapi bila dah habis belajar, benda tu laa yang paling kita rindu. Jadi selagi masih sedang belajar ni kena laa nikmatinya sepenuhnya dan bersemangat bersungguh-sungguh supaya bila sudah habis belajar nanti tiad alagi penyesalan :)

View more

Cero aku budak anon yang selalu merepek kat blog kau dulu, sorry ya cEro... Aku dan S.S. orang yang sama sebenarnya, tapi mungkin kau dah tau tu... sorry for that...

Yup, aku tau kau siapa. It's ok, no hard feeling.
But next time cuba jangan banyak merepek dlm komen blog atau dlm facebook.
Tak ada siapa suka orang yg suka merepek.

View more

Next