Ask @chafiqawh:

Takda ada benda yang kau buat semuanya senang. Adakalanya susah untuk dibuat.
So redhooooooooooooooooo!

View more

Macam mana nak tahu yang kau sayang org tu? I mean that you’re deeply in love dgn org tu?

Setiap kali chat setiap kali gaduh 😅
Setiap kali tegur part serius dia pula ngada² buat lawak 😑
Haa, time minta tolong something ni best, mcm² alasan dia. 😕 nak je aku p cekik 😣 nasib syg 🙈🙊

View more

I am new in this app 'AskFM'. So, just ask me anything and i will answers it😙

Please untick k ✌ dapatlah ask awak byk² spam wall pun takdak hal 💃

View more

How often does u take selfie? 1) Always 2) Sometimes 3) Rarely 4) Never selfie

orang jahat
Sometimes.

View more

-

tahun terakhir ambil seni. so berusaha buat yang terbaik haha

View more

Nk tanya advice pape pasal physic? Coz sis tinggal lama subjek nih dh lupa habes. Ntah sis xminat sgt physic sbb cepat bosan. So any advice?

Bunny
pergi belajar dan hadap dan hadam. benda tak suka ni akan minat nanti ;p haha. jangan belajar sensorang. p belajar in group ka, dapat la faham. hehe

View more

Bg jela

yay! sapa ni ? untick dulu baru aku bagi hahaha

View more

Ada Wechat ?

ada ja but tak aktif sangat. yay ? knp ?

View more

Percaya dgn cinta pandang pertama ?

Faiz
rasanya ya + tak = taktau. haha.

View more

Mungkin dia sensitif skit DRI org biasa kot....

tulah. aku pun taktau. tapi syukur la skrg dia 'mcm' berubah. focus dlm pelajaran haha.

View more

Um knapa sstgh org suka kerat tgn sndiri ya. Seriously sya x fhm

btw, aku ada kawan erm tak berapa ingatlah, dia pergi kerat tangan dia guna cutter, aku sendiri cakap dalam hati, takut nak tegur sebab dia agresif sikit la, mulut dia kalau kena tegur but dia non-muslims now dia macam ok after transfer ke sekolah baru. huhu
''pahal dia ni eh sampai kerat tangan berdarah bagai yah! ye pun couple or break tak payah la buat sampai macam tu sekali.''
aku sampai sekarang memang tak faham apa sebab dan mengapa siap kerat tangan bagai tu huhu.

View more

siapa lagi question dia berbulan bulan lepas aku tak jawab. meh gtau nanti aku jawab. hahaha.

View more

Apa moto hidup awak?

moto skuter. Hahaha.
''mimpikan sesuatu yang kau inginkan, biar sampai jadi kenyataan bukan sekadar angan-angan.''

View more

bila kamu merajuk , apakah cara untuk pujuk ? 🤔

DearAmyra
pujuk diri sendiri dan cakap dalam hati
''aku merajuk tak ada orang pujuk. bila orang merajuk sejuta yang datang. Hm, tak apa. tak payah la diri nak merajuk tak datangkan manfaat pape.''

View more

Do you have many crush?

Rasa-rasa berapa? :)

View more

I hope that you’ve had a productive day. even if you haven’t completed all that you wish you could have, remember that we are human. limitations exist because we can’t possibly complete everything all in one go so rest.

nurulhuda
Thanks

View more

hydrate yourself and eat more fruits and nuts. eat more brain foods and make sure you’ve laughed at least once today because happiness is important. I’ve found joy in our friendship & I couldn’t be more thankful. 💗✨

nurulhuda
Thanks.

View more

all the best for everything! remember to make yourself a priority once in a while, it’s not selfish, it’s necessary. take care. you’re precious. 🙆🏻🌺🌸☁️😌

nurulhuda
Thanks.

View more

Macam2 makanan ada di Malaysia ni. Mkanan cina,india,western,halal tapi kawan kita tetap pilih untuk makan kawan huhu🏻♀Morning 😉 Jangan makan kawan tau!! 😌 just peringatan 😁

RaChan
Ya! Makcehh

View more

Morality and good deeds are unfailing investments. Compassion and magnanimous love are indestructible... Good morning people 😊☀️🌤... Enjoy your day😄😁😊✌🏻🌷🌷🌸🌸🌺🌺🌻🌻🌼🌼💐💐

Shi Elysian
Thanks

View more

“It’s a known fact that in life, you can’t have everything.” — Jenny Han, We’ll Always Have Summer... Good morning pals😊🎈🌞☀️.... have a great day ahead 😄😃🌺🌸🌷💐🌼🌻

Shi Elysian
Thanks.

View more

"Never make fun of someone who speaks broken English. It means they know another language." -H. Jackson Brown, Jr.... Good morning pals 🌞☀️.. Enjoy your dayyy😊✌🏻🌸🌺🌷🌻🌻💐

Shi Elysian
Thanks.

View more

Jatuh kerana manusia 💔 Bangkitlah kerana ALLAH ✨

RaChan
Thanks.

View more

When a million things can bring you down, find one reason to keep you up. 😊✨💕

✨ازوين✨
Thanks.

View more

Next
  • 9503
    Posts
  • 30367
    Likes

About nurulafiqah:

Tiada yang lebih bermakna daripada kenangan.