Ask @channielady:

y
Latest answers

Hi! Rindu kita tak?

an-Najah

3 months ago lolol oMG OFCOURSE I MISS YOU SO MUCH BEB

View more

Pernah rasa sedih x? Dan knp?

tipu la tak pernah hmm banyak sebab hahah

View more

nak id ig ?

exitisontheleft

View more

Assalammualaikum!!!Haaaaaaaaaaaiiiiiiiiii...do you miss me?pe khabar?sihat?tngh buat pe tu wak phuihh hahahaha #keboringanan

Farhana

tau la tengah cuti sem en eleh

View more

Yunuszzz

yeeeeeee

View more

Apakah pandanganmu mengenai kahwin muda? Jelaskan.

bagus la boleh elakkan zina. tapi tak kawin pun tak semestinya takleh zina. yg kena kawal pandangan & hati tu, jaga leklok. dlm keadaan ekonomi skrg ni susah nak survive kalau kawin awal sbb from now on, u have to manage ur life by yourselves. marriage aint just to satisfy ur pleasure, it has RESPONSIBILITY with it. dua2 pihak kena betul2 matang. kesimpulannya, tak salah malah boleh elakkan dosa lagi, tapi kena consider other possibilities.

View more

Apakah aktiviti yang anda selalu lakukan pada waktu lapang mu?

pak skema soalan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

View more

What was the last song you danced to?

svt's manse๐Ÿ™ˆ

View more

Apakah aplikasi kegemaran di dlm telefon pintar anda?

whatsapp and twt

View more

PAP of your favorite bookshelf?

what bookshelf are u talking about my books are all over the place LOL

View more

Hai Assalamualaikum. Nama penuh apa and umur? Nak ngorat boleh? ๐Ÿ˜Ž

waalaikumussalam. ni nak ngorat ke nak godam akaun bank hahahah cam kenal lah sape yg tanya ni๐Ÿ”ซ๐Ÿ˜‚

View more

Real tattoo or henna tattoo?

nak "menconteng arang di muka ibu bapa" pun tak sanggup. apatah lagi diri sendiri lewls jauhnya melencong jawapan aku kbai๐Ÿ’ƒ

View more

What's 3 things you love the most and want to explore in your life?

1. languages
2. music (arts)
3. fooooddddd

View more

Who is ruling your mind more this month - good or evil?

evil???

View more

Sebelum cari sahabat yang baik, kita juga kena jadi sahabat yang baik. Bukan judge orang je.

baiklah nak๐Ÿ‘†๐Ÿ‘Œ

View more

Hai awak buat apa tuuu? iman apa khaberrrr?

iman sihat je.. dia busy sikit yela nak pt3 kan tahun ni. nak kirim salam ke

View more

Do you have a memorable picture from back in the day? PAP!

Adakah haiwan buang angin???๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

ye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ believe it or not saya pernah mengalaminya huahua

View more

siapakah rakan anda yg paling comel ? please jgn jwb "diri sendiri"

takde hAHAHHAHAHAH JAHATNYE GUWA KFOINE SEMUA COMEL DAH BYE

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yang paling kedekut?

amboiiii soalan๐Ÿ‘€ takdak puns semua pemurah

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yg kuat mengelamun?

ni pun macam........ ahhah antara geng guwa ni tiya tah pe la dia renungkan. masa depan kot

View more

siapakah diantara rakan2 anda yang paling kuat tidur?

eh macam guwa je ahaks jijeng puns k hahhahah tengok dia tersengguk terhibur betul sampai takjadi nak tido๐Ÿ˜‚

View more

siapakah diantara rakan2 anda yang paling bising?

semuaaaaa biasanya bila bahagian timur bertemu barat memang meletup ah hhahahah

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yang paling garang?

jaja and yemney๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ yemney tu kalau tenung orang macam nak cabut bijik mata weh hahhahah

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yang paling peramah?

obviously najwa and farhana๐Ÿ’

View more

Loadingโ€ฆ