Ask @channielady:

Apakah pandanganmu mengenai kahwin muda? Jelaskan.

bagus la boleh elakkan zina. tapi tak kawin pun tak semestinya takleh zina. yg kena kawal pandangan & hati tu, jaga leklok. dlm keadaan ekonomi skrg ni susah nak survive kalau kawin awal sbb from now on, u have to manage ur life by yourselves. marriage aint just to satisfy ur pleasure, it has RESPONSIBILITY with it. dua2 pihak kena betul2 matang. kesimpulannya, tak salah malah boleh elakkan dosa lagi, tapi kena consider other possibilities.

View more

Hai Assalamualaikum. Nama penuh apa and umur? Nak ngorat boleh? ๐Ÿ˜Ž

waalaikumussalam. ni nak ngorat ke nak godam akaun bank hahahah cam kenal lah sape yg tanya ni๐Ÿ”ซ๐Ÿ˜‚

View more

Real tattoo or henna tattoo?

nak "menconteng arang di muka ibu bapa" pun tak sanggup. apatah lagi diri sendiri lewls jauhnya melencong jawapan aku kbai๐Ÿ’ƒ

View more

Adakah haiwan buang angin???๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

ye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ believe it or not saya pernah mengalaminya huahua

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yg kuat mengelamun?

ni pun macam........ ahhah antara geng guwa ni tiya tah pe la dia renungkan. masa depan kot

View more

siapakah diantara rakan2 anda yang paling kuat tidur?

eh macam guwa je ahaks jijeng puns k hahhahah tengok dia tersengguk terhibur betul sampai takjadi nak tido๐Ÿ˜‚

View more

Siapakah diantara rakan2 anda yang paling garang?

jaja and yemney๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ yemney tu kalau tenung orang macam nak cabut bijik mata weh hahhahah

View more

Next