Ask @cikreen:

Hazreen Hamidon
Latest answers

What was the last big mistake you made?

Something i cant tell anyone but I'm 100% sure Allah knows what i did πŸ˜”

View more

What is your favorite drink?

Fresh orange!

View more

weh awak, describe najib razak in one word

I think he is CONFUSED

View more

kakak cantik ,spm hari tu macam mana ?

Spm haritu? Em, alhamdulillah. 4A 3B 2C 😊

View more

hai kakak cantik !

Hi adik?! Taktau adik comel ke adik cantik ke adik hensen ke hmmm

View more

cantik😘

Ni kena tipu dengan siapa ni hehe 😜

View more

What do you think of tattoos?

Cool! But when full on ur body that's gross.

View more

hai uollsss, dah tak main ask.fm ke, try try la main balik, manatau boleh inspired uolllss

em, takde org tanya soklan takde guna jgk

View more

@owenxlang asks, "What's your favorite accessory?"

I pick two which is bracelet & ring.

View more

Ce screenshot sikit lockscreen anda theeee πŸ˜›

Nak sgt ke? Nah

View more

What is the last thing that made you laugh out loud?

watching running man πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

kalau cabut misai kucing,,takde misai lah kucing tuh nanti

tikus apa yg menari?

ratatouille? hahahha πŸ˜‚πŸ˜‚

View more

betul ke superman boleh terbang?

tak. tgk lah behind the scene

View more

apa jadi kalau kita cabut misai kucing?

tak pernah cuba pulak

View more

nak tanya,betul ke milo boleh beri kita tenaga untuk sepanjang hari?

tak sbb lepas minum Milo selalu sakit perut 😩😩

View more

nak tanya,betul ke roti gardenia sungguh enak dimakan begitu saja?

tidak, saya tak setuju ! hahaha πŸ˜‚

View more

ahaha. okay cheq suka loghat utagha naa

sounds good tp cek nak kena belajaq lagi na

View more

hmm teka lah. tapi i kedah lah. u perlis. so still dekat lah kan. hihi

emm, okay nnt ckp utagha ya? hahaha

View more

reen uitm perlis ehh? Yay sesama utara laa kita.! muahh kedd.

haah. siapa ni? 😱😱

View more

Oh.. Good luckπŸ‘πŸΏ.

terima kasih

View more

Asal mana?

selangor

View more

Dapat mana?

uitm arau, perlis

View more

Ohh. Patutla cantik macam alam semesta. Dah sambung blajar ke?

astaghfirullahalazim. tunggu nk masuk daftar

View more

What do you look forward to most this year?

change/hijrah InShaAllah

View more

Loading…