Zahira
Latest answers

assalamualaikum

waalaikumsalam :)

View more

hai! found your blog. nice :D

Thanks xD

View more

lagu apa ek?

Izzah Izzati

That one that got away covers by tiffany alvord and chestersee

View more

hi exchange link boleh?

hi. bole saje.. bagi name & link blog xD

View more

hi, this is aiya. I love to put your blog deisign //01 to my tumblr account. I just dont know how to cenvert blogger html code to tumblr. Please help. Thanks

Hi. Firstly, I'm sorry for giving late feedback. Well, you can refer this tutorial http://nevermychoice.tumblr.com/post/5663270401

View more

Kak,ga dah start

okay, over..

View more

Wah comeynya~ image shoutbox tu~ suka-ii~ tambah-ii lagi ade gamba doodle luhan >.<

Nur Syafiqah Safiee

Terima kasih. Rasa senang hati bila dengar yang awak suka :)

View more

Salam.Nurah,buatlah freebies gambar yang dekat nurah punya floating ask.fm dekat blog nurah tuu

Boleh je. Cuma tak ada idea nak tulis apa dekat situ. Awak ada idea tak?

View more

Hye~ Sya dah menang dari Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi~ so Sya dtg ni nk tuntut hadiah image shoutbox.. here my link --> http://fifybaro.blogspot.com/2013/12/giveaway-cutie-bloggies-by.html

Tahniah. Saya tengok blog awak pink dan banyak gambar luhan. Nah, ini dia http://i.imgur.com/HslbscW.png

View more

I have changed my site link from alyatory.blogspot.com to yayoung.blogspot.com . Kita ada ex-links so sy bagitau :D

Okay. Nanti saya tukar

View more

Boleh tak tollng tambah nama Jassarah dekat top button yang awak buat tu.Btw,request tu saya

Boleh. saya dah kecilkan sikit saiz dia. Ini dia http://i.imgur.com/taqFQfR.png

View more

salam nurah, kalau rajin boleh tak buatkan skins utk webpage yg baru?

Terfikir juga nak buat satu. Tengok lah dulu

View more

Terima kasih buat top nutton tu ;)

You're welcome :)

View more

http://sitinurzahira.blogspot.com/2013/11/freebies-top-button-1.html boleh tak tolong buat top button macam tu? Gambar girls comel transparent macam dri bloggers ni : http://be-readers.blogspot.com/ comel sangat doodle dia yang muslimah tu.yang own made dia

akak mcm nk buat tutobies list mcm dlm blog akak(stuff).....untuk blogskin

Alfira Hana

ow thank akak...kita nak header transparent...tulisan warne pink....nama header tu alfira hana nasir..x menyusahkan kan akak ke.

Alfira Hana

Dah siap. Boleh rujuk sini. Lagipun, tak menyusahkan sangat. http://sitinurzahira.blogspot.com/2013/11/freebies-header-request-3.html

View more

blog akak comel lah...

Alfira Hana

Hehe, terima kasih :)

View more

akak request header...kalo leh nak header tulisan kaler pink,transparent...

Akak boleh buat. Tapi, kena bagi detail fasal header tu lagi.

View more

leh x akak follow backmy blog.....saya dh follow blog akak http://alfirahana.blogspot.com/

No problem :)

View more

minat sponsor ga saya? cuma barangan blog ^^

Boleh. Tapi, GA yang mana satu. Boleh bagi link?

View more

akk buat mcm mne bile orang lain komen dia keluar dkt bawah entry jadi comey??

Lebih kurang macam akak punya ke?

View more

ohhhh click kat a[e photoscap tu? x pandai klu nk wat camtu pakai photoscape

Perfxxk

Bukak photoscape, klik editor dan ikut seterusnya :)

View more

Loading…

Ask @ctnurzahyra:

About Zahira:

Ask me anything. I'm tired waiting for a question

Malaysia