Ask @deqnafarhana:

nak raya ni , get ready dengan soalan soalan ... "Dah ada buah hati?" "Belajar kat mana?" "Nak duit raya jugak ke tahun nih?" Soalan lazim dari makcik, pakcik

فرداوس
Kena jawap ke walaupun after 6 months? Hahahahahaha

View more

selamat berbuka . ❤

فرداوس
Happy iftar too 😊

View more

contoh ayat manis lelaki ?

فرداوس
Boleh saya jadi imam awak 😏

View more

jangan suka bersangka sangka. kerana garam pun kadang kadang kita sangkakan gula. inikan pula sifat manusia.

فرداوس
Ye tahu. Tapi akhirnya kita tahu jugak kebenaran dia kan? Bersangka baik akhirnya memakan diri sendiri 😊

View more

Ibarat rendang yg sentiasa ada di sisi lemang melengkapkan lagi juadah raya, begitulah jua kiranya awak dan saya.❤

فرداوس
😂😂😂😂 wht the kind of pickupline ni 😂😂

View more

"Keep your feet on the ground, but let your heart soar as high as it will. Refuse to be average or to surrender to the chill of your spiritual environment." follow back ? 😊

فرداوس
Okay i will. 😊

View more

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else. mentioned yr best friend name here . ❤

فرداوس
Fazira, erin , mak , nadia, yana and rumet 😘😘😘 i love them so fucking much 💕

View more

"Kopi apa paling pahit ? " " Kopilih dia dari aku " 👉👈 Salah, dik . ❌ " Kopilih dunia daripada Allah " 😷 kopi paling pahit 😭

فرداوس
Hmm betul tu 😢😢😢😢😢

View more

Bf kau tak sayangkan kau pun deqna. Dia tak pernah pun bangga dapat gf macam kau. Orang kl mcm dia tu mana suka org mcm kau ni. aku boleh terima kau seadanya deqna. Aku memang sayangkan kau. Bf kau tu tak sayangkan kau pun. Dia boleh cari lebih baik la. Percayalah.

Please, doakan aku bahagia je 😊

View more

Aku tahu cara aku tak betul. Tapi aku sayangkan kau. Aku tunggu kau lama dah. Dari kau part one lagi. I don't even care about your appearance. Aku tetap sukakan kau. Kau cantik sangat. Bila nangis pun cantik :') beruntungnya dia dapat kau. Kalau dia tak reti nak hargai kau. Aku akan hargai kau.

Stop it. You just too annoying

View more

Deqna, aku tunggu kau sampai bila2. Aku tak kesah kau mcm mana. Kau dh break dgn pakwe kau pun aku tetap tunggu kau. Aku janji aku akan buat kau bahagia. Aku terus akan nikah dengan kau kalau laki tu tak nak dekat kau dah. Aku sayangkan kau. Aku buat macam ni sebab aku tahu aku mampu bahagiakan kau

I'm happy with him 💕

View more

takpela kita tgk sampai bila kau boleh bertahan,,

in shaaa Allah bertahan sampai bila2 yeeee

View more

kau pun bole carik laen kan sbb kau pun lawa kan mmg pdn la muka korang,

rupa bukan segala2nya ok? 😃

View more

kau tak kenal dia sbb tu kau back up dia kau tak payah nak beria sangat,dia akan tinggalkan kau, padan muka kau,

doa lah yang baik2 utk kami. ok? mekasih 😃

View more

dia tak boleh pakai

i rasa you silap org la. syahril i tak mcm tu. anyway, thanks for your advice 😊

View more

baik kau break cepat cepat dgn dia

knp

View more

dia bukan setia pun

mana tahu

View more

bila nak break dgn dia?

tanak

View more

pakwe umur berape?

pakwe tinggal mane?

selayang

View more

siapa nama pakwe?

syahril

View more

dah ada pakwe ke?

dah

View more

Who inspires you?

my mom

View more

Next