Ask @deqnafarhana:

Describe Awin :p

Afrina
Awin? Hm, awin classmate saya. Alhamdullillah kiteorg sambung U pun tempaat yang sama. Awin seorang yang nakal, comel, penakut, penyabar tapi garang jugak la sometimes tu. To me awin ni tak reti marah haha dia just tau diam, gelak. Awin serious juga orangnya xD. Lagi2 time study history. Awin akan kaji sedalam2nya about the fact. Hee, awin juga sangat ramai peminat and disayangi oleh irfan. Haha k awin comel mcm meow.

View more

Desribe Iffa Julia <3

Iffa ada kembar. Hihi, iffa adik. Deqna tau iffa sangat suka lelaki pemalu. Ek? Pastu iffa suka sub sc and bi. Kadang2 kt asrama deqna study dgn iffa kt bilik prep. Deqna kenal iffa pun sbb iffa ada kembar. Iffa kekadang serious org ni. Jgn dibuat main eh! Aummmm ! Hihi, iffa comel juga org nya. Hah, lupa pula iffa atlete sch and dia lari so fast gitu xD I'm so beruntung know her. Hihi :p

View more

Describe Nadia.

Nadia nadia ? Hm, dia kawan saya. Suka usik orang. Suka belanja saya makan. Suka gelak mengalahkan lelaki. Seorang perempuan yg kuat even banyk dah lelaki yg sakitkan hati dia. Tpi, nadia dia jenis cepat marah sikit. So kena tahan k? Nadia punya spaggeti sedap! Hm, nadia suka mkn fastfood. Yang gua tau nadia sayang gua. Hee :D

View more

Next