Ask @deqnafarhana:

describe intan nurazreen

intan nurazreen
Intan ni classmate deqna time form 4 and dia tetiba jadi dormmaates deqna time form 5. K intan really like sc. Intan kekadang dia berebut dgn raz sbb cato. Haha, the cute friendship you know. Pastu intan jenis jaga body. Sbb tu slim xoxo ! Syg intan !

View more

Describe Awin :p

Afrina
Awin? Hm, awin classmate saya. Alhamdullillah kiteorg sambung U pun tempaat yang sama. Awin seorang yang nakal, comel, penakut, penyabar tapi garang jugak la sometimes tu. To me awin ni tak reti marah haha dia just tau diam, gelak. Awin serious juga orangnya xD. Lagi2 time study history. Awin akan kaji sedalam2nya about the fact. Hee, awin juga sangat ramai peminat and disayangi oleh irfan. Haha k awin comel mcm meow.

View more

Kenal Nadia Nabila kan ? Die baik kan ?

Nadia nabila? Kenal. Dia baik bila org kasi dia makan, klu kau tak kasi dia makan, terus dia mengamuk xD !

View more

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else. mentioned yr best friend name here . ❀

فرداوس
Fazira, erin , mak , nadia, yana and rumet 😘😘😘 i love them so fucking much πŸ’•

View more

Desribe Iffa Julia <3

Iffa ada kembar. Hihi, iffa adik. Deqna tau iffa sangat suka lelaki pemalu. Ek? Pastu iffa suka sub sc and bi. Kadang2 kt asrama deqna study dgn iffa kt bilik prep. Deqna kenal iffa pun sbb iffa ada kembar. Iffa kekadang serious org ni. Jgn dibuat main eh! Aummmm ! Hihi, iffa comel juga org nya. Hah, lupa pula iffa atlete sch and dia lari so fast gitu xD I'm so beruntung know her. Hihi :p

View more

Engkau pelat tak bisa bicara seperti aku ~~ hahahaha xP Rasyid tu handsome tak? Hmmmm

Maaf, saya tk pernah jumpa rasyid. Hm, awek dia pernah la haha

View more

Describe Nadia.

Nadia nadia ? Hm, dia kawan saya. Suka usik orang. Suka belanja saya makan. Suka gelak mengalahkan lelaki. Seorang perempuan yg kuat even banyk dah lelaki yg sakitkan hati dia. Tpi, nadia dia jenis cepat marah sikit. So kena tahan k? Nadia punya spaggeti sedap! Hm, nadia suka mkn fastfood. Yang gua tau nadia sayang gua. Hee :D

View more

Papa asyid? Nak kena tumbuk dgn aku ke cemana kau ni? Oh ya lupa kau tk boleh sebut R ye. Pelat katakoooo ~~~~~ hahaha xP

Alaaaa, papa asyid tk marah pun. Hm, untung org pelat ni siap org buat lagu lagi tuuu kau adoo?

View more

Siapa nama pkwe dia weh? Cer mention sikit. Berani ke kau mention? Kang nadia marah pulak.

Aku panggil bf dia papa asyid gitu hah :3 kesah pula gua dia nak marah ke tak an :p

View more

Tkpelah lupa jelah nadia tu. Siapa boyfren dia? Handsome tak? Nadia tu comel do. Aku nk ngorat ahh.

Nak ke aku mention siapa bf dia. Boleh je gua bagi tau. Tapi nanti nadia suruh gua delete haha

View more

Sama-2. Nanti awak belanja saya chatime yaa. Heeee

Sbenarnya saya mmg nak belanja awak, tapi mak saya suruh menabung. Jadi awak kena tunggu alif aziz bagi duit kt saya dulu laa eh?

View more

Next