Ask @dikarifia:

naq a6 as gfriend dong dikkkk /GATAU DIRI/

sejujurnya aku bingung hahaha dari kiri ke kanan. btw minijeo peni ga ada ya.
leader sowon: kak run. alesannya ya karena kak run leader juga wkakaka
eunha: riri
yerin: hana
sinB: jen hahaha
umji: imas sama sama maknae
yuju: dikah. hahahaha
sumpah bingung bgt abisnya ga ada kesamaan gfriend dan A6 😂😂😂

View more

copast anon kretif niiiih >>> dare! translate lagu kpop favorit ke bahasa daerah kamu! ps: aku setengah nafas translatenya wkwkwk :"'

Degem.
BTS - Sawios Abdi Terang (Let Me Know)
Abdi nahan diri kuring di payun melodi anu atos rengse ieu
Katakan dina kuring ayeuna
Sadayana atos lekasan,sawios abdi terang,eh
Dina sakedap,cai hujan kabentuk didekat panon kuring,anjeun oge kabentuk
Cacak sabot diri kuring ngan bernafas,abdi ningali anjeun. Jigana eta leres yen tresna ngembang sepertos mekar na cherry sarta saterusna kitu gampil katutup
Ieu sepertos abdi kanggo ngimpen,urang kabeuleum sepertos kembang seuneu,nanging ngan lebu anu cangkaruk
Hey awewe,abdi tak kitu. ieu teh hiji kaputusan anu anjeun kanggo sorangan. Panangan anjeun,salira anjeun
Haneutna anjeun langkung panas ti khatulistiwa kaliwat sadayana ngiles
Margi abdi sok ditempat anu sami di melodi ieu,Abdi mengulanginya
Di panungtung tembang,diri kuring mengulangi sorangan lembaran tembang anu atos ditulis ieu
Abdi nahan diri kuring di payun melodi anu atos rengse ieu
Katakan dina kuring ayeuna
Sadayana atos lekasan,sawios abdi terang,eh
awewe,sawios abdi terang
awewe,sawios abdi terang
Sanaos abdi terang saniskanten na ayeuna atos lekasan,ku kituna manawi anjeun tak ngabogaan rarasaan anu cangkaruk
awewe,sawios abdi terang,awewe,sawios abdi terang
awewe,sawios abdi terang,awewe,sawios abdi terang
Cobi kedalkeun naon oge
Abdi ngan hoyong terang
Abdi ngan hoyong terang
Rarasaan kuring anu tinggaleun kanggo kaampeuh didepan hubungan anu atos rengse
Janten kedalkeun wae naon oge dina kuring,girl,sawios abdi terang
Jangji anu urang kanggo sareng ngiles teuing kamana seiring mapan na wanci
Gapleh anu labuh pas ka kakiatan dina pipisahan,sepertos Juliet sarta Romeo
Lamun abdi menyukaimu teuing
Nangtayungan eta diantara haneut na anjeun sarta abdi
Abdi ningali kebelakang ayeuna,hiji pilem ngeunaan anjeun sarta abdi
Oh abdi hayangeun hiji ideu ngeunaan diri anjeun
Anjeun nyokot bentang di wengi kaduh kuring sarta sarangenge di siang kaduh kuring
Dina ahirna,ngan cangkaruk awan didalam kapeutingan
Eta leres,aya aturan lamun paturay moal kantos aya pasamoan
Sepertos naon oge aturan eta,Abdi hoyong ngancurkeun eta,Bengkok sembah ti eta,terhipnotis ku ---mu
Abdi nahan diri kuring diatas melodi anu atos rengse ieu
Katakan dina kuring ayeuna
Sadayana atos lekasan,sawios abdi terang
awewe,sawios abdi terang
awewe,sawios abdi terang
Sanaos abdi terang saniskanten na ayeuna atos lekasan,ku kituna manawi anjeun tak ngabogaan rarasaan anu cangkaruk
awewe,sawios abdi terang,awewe,sawios abdi terang
awewe,sawios abdi terang,awewe,sawios abdi terang
Cobi kedalkeun naon oge
Abdi ngan hoyong
(ps: translet dari kamus sunda)

View more

hai kak dika! Akhirnya tau juga nama aslinya wwkwk btw ini @juntaerel, kira-kira first impressionnya ke aku gimana ya? thank you and have a nice day<33

aurel
hai Aurel!!!! hahaha yah ketauan deh nama asli aku wkwkwk
"yes ada temen yang suka apink sama bangtan juga."
"wah lebih muda dari gue."
"asik juga nih."
eh baru baru ini aku seneng soalnya kamu tau tentang Gfriend juga hahahaha <3

View more

dari semua album yg dipunya, album mana yang kd favorit kamu? trs alasannya kenapa?

suka semuanya ;-; hahahaha canda deng. kalo buat konsepnya suka skool luv affair soalnya anak sekolah tapi kalo buat keseluruhan suka bgt in the mood for love. albumnya ya soalnya kaya album foto blossom blossom gitu suka. terus bentuk-nya juga buku, jenis kertasnya juga kaya album2 fotografi gitu hahahaha paansih sok ngerti bgt fotografi. tapi serius foto2 didalemnya bagus huhuhu kalo buat lagu....... suka dark and wild banget hahaha! tapi suka semua hehehe

View more

Next