Ask @dinasyafiraa:

Recommendation any song that you like :)

Aduhh ini sajahh, lagi baca novel and the mountains echoed, and found this interesting "anecdote" from the novel which blew my mind:
"If you look at any Muslim's palms, no matter where in the world, you will see something quite astonishing. They all have the same lines. Meaning what? Meaning that the lines on a Muslim's left hand make the Arabic number eighty-one, and the ones on the right the number eighteen. Subtract eighteen from eighty-one and what do you get? You get sixty-three. The Prophet's age when he died, peace be upon him.
Now, one day a traveler was passing through, and, of course, he sat with Mullah Shekib for a meal that evening, as it custom. The traveler heard this story and he thought about it, and then he said, 'But, Mullah Shekib, with all due respect, I met a Jew once and I swear his palms bore the very same lines. How do you explain it?' And Mullah said, 'Then, the Jew was a Muslim at heart." :)

View more

dear

DEAR HULAZ, yaampun gue masih gak nyangka ternyata suara lo bagus :") GUE SELALU SUKA SAMA COVER2 LO❤️❤️❤️ dan piano lo jago banget banget bangeet, apalagi yang heaven itu intronya enak parah laz gilaa :( future artis sih ini!!! Jago gambar juga lagi gils, semoga sekelas tahun depan laz kangen :( gue akan selalu menunggu cover selanjutnya he he DAN jgn soms sama gue thx

View more

describe abang lo dany. + impersonate

HAHA waduh ini fansnya yang nanya....? For me he is too perfect, ganteng, pinter, baik bgt, rajin sholat, suka ngaji abis subuh, banyak lah. Mungkin dia agak keliatan jutek atau kaya gak peduli gitu, but actually he is, just like my father. He is sooo humble. Anak UI nih sekaraang. Dan dia bukan orang yang macem2 gitu, gak cari masalah. AND HE IS SINGLE. Yaampun msh ga ngerti knp blm dapet cewe, padahal dia romantis bgt loh serius (kode). ALSO dia dapet leadership award udah 3 atau 4 kali gitu, kebanyang dong gimana dia bisa memimpin untuk membina rumah tangga???? HAHA pokoknya gitu deh terlalu sayang sih kayaknya sampe ninggalin abang ke bali aja sedih.

"Gak ah males"
"Yaudah"
"hahahaha masa kan ya abang tadi..."
*sholat*
*sholat*
*ngaji subuh2*
*foto foto*
*pinter*
*pinter bgt*
"Cover yuk"
Lg kepikiran itu doaang sih

View more

Next