Ask @dni_48:

Korangggg tau tk dgn semua classmate lelaki aku bleh ckp mcm biasa pastu siap argue bagai.. tp dgn sorg mamat ni je aku tk bleh go.. ape dia cakap semua aku cam haa okay, ye ye boleh, n cakap dgn dia sumpah tk bleh usya mata dia lelama dooo.. nmpak sgt ke wei aku suke diaaa aaaaah

First,aq tabik ahh kau leh ckp ngan lelaki cm biasa..kesua,aq Rasa kau dah crush dia Tu..😏

View more

Next