Ask @einedame:

Kak how are you? hope the pregnancy is treating you well.

Okay, so, the reason why I am not really into posting about my pregnancy 24/7 like many women do is because frankly, it's not my thing.
Pregnancy is just not my thing.
I am super duper happy and excited for this little one, though. It's just that, I can't wait for this pregnancy to be over.
I've learned a lot from this pregnancy, including the fact that, only you know yourself the best. So if you think that you're not a mom material, then you're not. Do not ever let anyone lecture you the opposite.
If you're currently busy pursuing your career, honey, go ahead, don't let anyone or anything stop you.
If you're currently busy with your master's degree, you go, girl. Go and get it.
Please don't ever let anyone define your happiness for you.
And no, I am not more of a woman than you are just because I'm preggo, she's not more of a woman than you are because she has kids.
If you ever need anyone to cheer for you during your race to reach your goals, just hit me up.
🖤🖤🖤🖤🖤
P. S.
Again, this post does not mean that I am not happy with this pregnancy. Like, are you kidding me? I'm about to pop the most the adorable little human out there. 😝

Also, I just turned 5 months pregnant recently, only a little over 4 months to go!

💚💚💚💚💚

View more

Buset kalo di kereta sini kaga dikasih duduk itu orang kaga kaya emak2 hamil 😭

Iya, nih.

Orang juga pas denger wa udah hamil 4 bulan pada ga percaya, hiks.

Mana wa kalo lagi jalan nih ya, misalnya belanja, suka elus-elus perut soalnya sebenernya udah and jendungannya, cuman emang ga keliatan kalo pake baju, terus karena perutku dari luar keliatannya rata banget jadi aku kalo elus-elus perut malah kelihatannya kayak orang kelaparan....

😭

View more

Rasany hamil gimana ka?

Okay, so, my first trimester was rough, I puked so many times a day for weeks.

Kayak, wa emang udah denger soal morning sickness but like, trust me, pregnancy's morning sickness itu is something else.

It was just horrible.

You're sort of hungry but there was no desire to eat because every single time you eat, you will definitely puke it out again.

Tapi begitu masuk trimester kedua langsung ilang, kok. Kayak mejik, ilang gitu aja.

Ni sekarang aku udah masuk minggu ke-17, tinggal nunggu lima bulan lagi.

Rasanya? Biasa aja, sih, palingan lapar mulu, sama ngantuk mulu.

Anyway, the leaves are starting to fall here and yesterday was warm enough for me to go out without a sweater!

View more

you've been pregnant for a while? What?

Yes, as a matter of fact besok udah masuk 16 week.

Tadinya malah ga mau ngasih tau biar tiba-tiba aja udah mbrojol.

Wkwk.

Tinggal nunggu 5 bulan lebih dikit.

Here's my bump, yang sebenernya males wa tunjukin soalnya nanti banyak yang "concerned" terus nyuruh gemukin badan.

Pfft.

U nga tau aja wa makan mulu, tapi seringan sayur ama buah, wkwkwkwk.

Emang dasarnya cungkring jadi yaudalah, ya.

Yang penting sehat.

😝

View more

lo udh pernah coba merk rokok apa aja? favorite rokok lo merk apa? coba review dikit dri rokok2 yg lu sebut tadi. oh iya kalo ngerokok efek positif &negatif nya apa buat cewe (terutama buat kulit & gigi ya). sama tutorial ngerokok buat pemula dong. tx xoxo

Ni orang pasti:

- umurnya paling banter 11 tahun
- percaya kalo ngewe di bawah pohon pisang kaga bakal hamil
- often can relate to lagu-lagunya Kangen Band soalnya liriknya "dalem"
- punya pacar cabe-cabean, ato kalo cewek, is a cabe-cabean
- suka protes kalo dikasih jajan cuma 10 ribu doang
- protesnya bentar doang tapi soalnya maknya garang
- doyan pacaran di atas flyover
- kalo ke mall jajanan andalannnya jagung manis
- dulu kalo nongkrong di Sevel ama "geng"nya pasti selalu nyampah
- sekarang nongkrongnya di Indomaret tapi suka diusir ama bu-ibu soalnya berisik

View more

Next