Ask @eisyaaaaaaa:

nee
Latest answers

Rindu eisya yg dulu

Aku yg dulu bukanlah yg skrg dulu ditendang skrg ku disayang haha lol

View more

saya di sini ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin, maafkan saya if saya pernah kecilkan hati awak secara sengaja atau tak sengaja, maafkan saya dari hujung hingga hujung kaki, hope awak dapat maafkan saya even kita tak kenal each other,again selamat menyambut HARI RAYA AIDILFITRI

Hahah baaik selamat hari raya jugak maaf kalau ada salah silap๐Ÿ˜Š

View more

What song makes you feel happy?

Byk sgt la hahah

View more

U ade rasa nak beli ip se?

๐Ÿ™…

View more

Who is ruling your mind more this month - good or evil?

Wallahualam๐Ÿ˜ถ

View more

siapa nama penuh awak?

Nur elisra eisya

View more

if dalam dunia ni . Ade 3 permintaan je yg kau boleh buat . And bende tu akan ditunaikan . Ape kau nak.

Byk sgt la pulak

View more

List A-Z names that popped on your mind

Tak rajin๐Ÿ˜ถ

View more

What is your favorite lie?

Entah la๐Ÿ˜ถ

View more

are u planning to buy iphone se?

tak berminat๐Ÿ˜ถ

View more

I nak bagitahu sesuatu ni? bile i nak tidur. I tgk gmbr you lama'lama I terpandang masa depan ๐Ÿ‘€๐Ÿ’•

nak tidur tu baik istighfar ke apa ke huhu๐Ÿ‘๐Ÿ‘

View more

๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž

๐Ÿ˜…

View more

alia qistina

huhu tak kenal la pulak ๐Ÿ˜…

View more

saya junior kat akk (girl)

nama pe

View more

tapi saya nakk add akk ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ถ

siapa ni

View more

kenapa ๐Ÿ˜ž

sbb no la hahaha

View more

Nak eisya nak id wc ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

no0oO

View more

What is the last thing you do before bed?

baca doa la ahahaha

View more

kak eisya accpt saya kat ig please ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

username?

View more

Nak tengok anak bulan, tertengok awak ๐Ÿ™ˆ

haha woaaa๐Ÿ‘

View more

perkara yang paling sweet special someone kau pernah buat?

taktahu

View more

Awak tak penat ke? Sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dalam kepala saya.

pastu kenapa...??

View more

Awak knal DANIA x?? DANIA mne?? Sbb i daniat nk jadi kekasih awak.. CHIYAAAA..CHIYAA

tak kenal dania haha

View more

teh tarik 1957 - 4 sen teh tarik 2k16 - rm 1 .80 itu baru harga TEH tarik, belom lagi cerita pasal sy dh TERtarik dkt awk brape lme... chia chia chia

haha๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜

View more

Loadingโ€ฆ