Ask @el_aibaq:

Serius aku sengguk wei pastu bukak mata tu sir/madam tengok rasa mcm nk menyorok je hm hm. Aku minum nescafe latte tadi (my fav) pastu takleh tido kot malam ni. Aku sokmo gitu. Mu suka coffee x? Coffee mende mu suka?

Mu duduk kat front seat ke? Haha tu baru lect tgk, kalau aku tgk aku jeling sampai terbalik semua. Xleh tido la sgt, nnti tinggal aku sensorang gak. Dahla hritu tido awal drpd aku hahaha. Wei mana aci sama, haha x ah. Best sgt ke latte. Aku minum air mineral.

View more

Gila ke x ngantuk dlm class. Mesti ah ngantuk. Aku buat sambil main². Eleh kalau aku ask pun mesti mu jawab lambat. Aku jeling kat mu terbalik biji mata ni.

Dah agak dah, kalau mu bukan stakat ngantuk kot, mmg sengguk ngatik terus hahahhahaha. Laa dok suruh pun jawab selalu hahahaha, kena ans cecepat la ni? Fuhh nasib baik aku sempat kenyit mata.

View more

Eh mana ada aku x sempat tido tengahari pun. No quiz tu takdak kaitan dgn pointer pun. Sini berbuka waktu azan maghrib jgk. Sama la. Aku tgh buat assignment bi tapi aku buat acuh x acuh.

Aku lah yg dah tido byk time tghari, wuu perasan. Eh tapi dok ngantuk ke dlm class? Hahahaha kat sini berbuka 7.20. Laa buat la dulu assignment tu, japgi sembang. Buat cepat sikit.

View more

Rupanya mende hahaha euw. Puasa sunat isnin ke? X busy pun ada kat masjid je ni. Esok ada quiz bio lagi tapi sebelum tido la aku study. Sana berbuka pukul brp? Wei dh solat ke

Rupanya dah tido byk time tghari patutla susah tido mlm. Hahahah euw perasannya. Alhamdulillah, time doa tu sebut gak nama aku hehe. Eh quiz tu affect dok pointer? Kalau nk study xnak kacau ni. Sini berbuka time azan maghrib la, sana? Dah, bakpe?

View more

Saje je panggil mu baq. Org memang panggil mu baq ke gape. Aku teringat kat mu la aku ask. Semalam memang aku malas gila² and takdak mood gila² sbb tu aku ask. Yaa memang setiap kali bio mesti ada quiz. Buat hw ke semalam? Tido pukul brp semalam? Lewat ke?

Biasa org panggil wei, selalunya yg syg kat aku je panggil baq. Hahahahha. Dah lama ke tringat? Laa kalau mu xde mood aku nk kacau gane. Kang nanti aku kena marah gila². So camne quiz tu? Ye org rajin buat hw semalam. Tido awel. Wei pose dok hrini?

View more

Baq. Aku bosan ni. Aku malas dh nk siapkan homework. Esok ada quiz bio tapi aku malas study. On la. Mu busy ke.

Uish sejak bila panggil aku camtu. Hm bosan baru cari aku, kesian aku. Cari la aku time tringat ke eh. Wei jgn la malas, struggle sikit je lg nk 4/19. Tp kan sbb hw la aku x sempat study hahaha. Wei mmg everytime bio ada quiz ek? Busy gak, hehe mnyesal tangguh hw haritu.

View more

Eh x tido lagi. Tgh tengok movie tapi aku x minat mana tgok movie. Masaklah dgn mende pun daging tu meme aku x makan hahaha. Yaa aku masak je tapi x makan. Kalau lauk daging kat dema aku x makan. Kalau lapar sangat aku makan nasi putih kicap and telur. Sedap makan gitu je. Aibaq salam aidiladha :)

Cerita mende? Aih tgk movie dok minat, daging pun dok suka. Habistu gape je mu minat? Sejak kecik lg ke dok makan daging? Eleh pdhal makan je daging, daging ayam kankan. Dahtu time masak x loya ke? Haha adoi rela susahkan diri, eh btw aku tak suka kicap. Oh ye, berbuka dgn apa td wak? Selain drpd sy🙄

View more

X makan daging sbb x suka. X allergic pun. Aku xleh bau daging rasa nk muntah. Oh pagi esok balik. Balik kemaman ke? Eh ke kat mana kampung mu?

Owoh ruginya, kalau daging tu dimasak dgn kasih sayang mu makan dok? Aik doh mu amik part memasak tu, pastu dok makan? Hahaha pelik la dia ni. Ni macam kes aku dgn tart nenas laa euw. Eh doh time² skolah dulu kalau dema buat lauk daging gane? Yup betul la tu, uish makcik ingat haha.

View more

Aku x tau mende penyebab drh rendah. Kawan aku kata maybe sbb aku x mkn daging kot. Eh aku tukang masak la hahaha. Xleh nk tolong potong² daging sbb aku rasa loya. Mu gi sembelih x esok?

Mu dok makan daging ke? Allergic? Aik nk potong pun dokleh? Haha berat anak umi. Mujur pandai masak. Dok sempat nk gi kot sbb pg esok baru brtolak balik kampung.

View more

Takdok org selamatkan pun haha tapi serius ah aku hampir darah rendah. Wei pagi tadi aku dok dang sahur hm hm. Sahur dok harini? Weiii aku cuti 5 hari la. Esok sampai ahad sbb jumaat tu semua lecturers aku takdak. Sini buat korban pastu aku amik bahagian dlm masakan gulai hahaha k k k k.

Gpe eh penyebab darah rendah? Haha dokdang mcm biasa la. Wuu aku sahur, awal betul bangun td haha pukul 4. Eh lama gak cuti. Haa menyesal la tu dok balik. Waa 👏🏻, nampak macam best je. Mu tukang masak ke tukang tengok?

View more

Eleh dia lagi bijak drpd aku padahal eish. Ya dh biasa x sahur. Pastu hampir pengsan haha lol. Oh lambat lagi start class. Siapkan homework tu. Habis 4/19. Doalah aku dpt 4 flat or paling kurang pointer tu dpt menyedapkan hati umi abah aku. Yaa nk tido la ni. Esk class habis pkl 1 pastu cuti yeay

Halah halah org puji, ni lemah ni. Bijak tu tak la sgt tp gifted tu ada. Eleh dia la bijak ambik sc. Hahaha adoi, hampir pengsan , ada org selamatkan dok? Sahur la oi. Ameen insyaAllah 4 flat, doakan aku gak wei. Yeay cuti, xyah nak eksaited sgt la haha 2 hari je pun. Gn

View more

Yaa tengs. Belek² gitu je buku. Subuh esok baru nk study betul². Quiz 10 mins before class. So dlm 50 mins belajar la. Eh aku bangun pagi tadi tapi apakan daya syaitan menguasai diri Allahu so aku sambung tido hahaha. Eh mana ada mainkan perasan org haha. Serius. K gurau. Bila start class?

Uish belek² je, tp time nk jawab sng fuh. Share ah tips study. Oh quiz camtu faham². Mu mmg biasa dok sahur ke? Owoh igt srs tadi, baru je rasa bersemangat sikit. Class start ahad minggu depan, tp keje sekolah hmm. Eh bila mu akan habis matriks ni? Oi tido la oi dah lewat ni, pg nanti nak bangun sahur.

View more

Yaa esok quiz bio jgk. Everytime ada bio, mesti ada quiz. Mengejuttttt. Eh mestilah puasa. Lembik gila harini dahlah class packed sampai 4 ptg. Yaa esok puasa lagi. Tadi saya berbuka dgn awk. HAHAHAHAHAHAHA. Lol. Makan nasi lemak ayam je. Aibaq berbuka makan mende tadi?

Waa best of luck utk esok, tgh study ke tu? Kalau study xnak kacau. Habistu kalau quiz sokmo bila blaja nya? Mesti exhausted en, sape suruh dok sahur padan muka. Hahahahaha tgk tu dia start dah, apeni mainkan perasan org. Tp saya berbuka dgn org lain tadi hahaha. Hm alhamdulillah makan kurma je.

View more

Next