Ask @elactrico:

Ela Amna
Latest answers

@GingerWesson asks, “Are you a cat person or a dog person?"

a cat person!

btw sekarang kok ask.fm jadi warna orange.. terus kok mulai tijel kayak formspring? jadi sedih.... :''

View more

Mau beli ask fm tracker? murah? bisa lihat anon. trusted firsthand+bonus tema line yang lagi ngehitz via send gift?/beli panel coin line cuma 100k? Langsung ke LINE @tom0293j (Pake @ Ia) Ada app andro&ios lainnya. help ans sis.

oke sis #bantutemen

View more

desc imp gebetan atau pacar km dongg

maunya pacar yang mana neh?

View more

if you were asked to make a playlist for your loved one(s), what song would be your first choice to be put in that playlist? why?

I guess that should be personal and depend on the mood and else,
But then I really wanna serenade my lover, so maybe its gonna be Won't Stop by One Republic. :)

View more

Arti nama kakak apa? Share dong aku penasaran :3

Arti nama aq yha..

Apa yaa,,, kasi tau gaya,,, wkwkw maksud kan jadi alay, yaudah kasih tau aja neh daripada dosa udah dikasih nama bagus-bagus sama orang tua malah buat bercandaan wkwk :’’)

Nama akte sebenernya Lailatul Amna, Lailatul artinya malam dan Amna artinya (katanya) amanah tapi aku tidak percaya dan setelah dibantu om google terungkaplah misteri arti Amna, yang ternyata artinya peace atau kedamaian dalam arabic.
Jadilah arti namaku malam yang damai.

Subhanallah namaku ntap bener ya artinya, baru tau, selama ini kemana aja :’’)
Terima kasih untuk sang penanya berkat pertanyaan ini aku jadi tau arti namaku. :’’)

View more

5 perks of dating you

subhanallah akhirnya ada yang nge ask eke beginian wkwkw :'')
jadi malu... untung yg nge-ask anon, so i'll be answering this objectively, ok? hahah
.
the perks of dating me;
i'm not really sure since i've never dated myself before and i dont really think some of these would be something you called perks haha

> A good friend and a good lover. I could be sassy and doubt you but you’ll find that I am your best encouragement and your #1 fan. I will tell you to follow your heart and pursue your dreams and you’ll find me supporting you from your back. But I’m not very good at consoling, so all I could offer is companion to hear all your sorrow and shoulder to lean on so you don’t have to lift all the weight of the world alone.

> I love movies so maybe you’ll get to experience some of it. I’ll give you mix tapes of the tunes I love, you may find it cheesy but I will write you poems and sure you’ll be on my blogs hahah I’ll sing to you my favorite lyric lines I find sweet and suitable for you so you don’t have to worry. I will take lots of pictures of you, even the ugly ones I don’t care and you’ll be on my wall too. We will have to buy aux for two so we can use two headset on one gadget listening either to mine or your playlist.

> I love new experience so we may share lots of our differences together and explore each other’s world. I would love to welcoming you and all your worlds. So you don’t have to worry if you think we have lots of differences, we may argue but in the end, if I love you I will let you live your life.

> I tend to accept things so I think I wouldn’t have enough energy to even nag you. I prefer to say it the way I want it to be understood and didn’t talk so much if one time I happened to mad at you.

> I laugh at my own jokes and even if you don’t understand I would definitely explain it to you which part I found funny haha tardiness is my specialty but I found little things entertaining most of the time. So it should be easy to please me.

Its 5 already, right? So I’m better off haha

View more

Gua lupa tadi masih anon apa enggak. Saya ulangi ya, Apa kabar sister????!! -_-

Azkha Rinaldhy

Masih anon!!!!!! Wkwkw
Alhamdulillah pujo ka Tuhan masih baik-baik sajo wkwkw
Dirimu apa kabar zkah suda lama tak bersua wk :p
Eh btw gue lg nonton masih dunia lain LIVE wkwkw

View more

Eh sikampret seneng bgt di Solo sih :( buru balik! Ga pake skype skype-an!! Gue kutuk jadi putri Solo juga lo

Ariani Nurfakhirah

Putri Sragen kele
Ughlawlaw wkw

View more

Laay udah balik tanjirang blm? Kapan kita main :( missumuch *answer this! Jangan cuma ngelike answeran aja :(

Ariani Nurfakhirah

Wkwkw gue merasa terintimidasi disuruh answer ini wk :''')
Blm balik ke tanjirang diriqu ra hiks
Ayo pada bisa kapan main, aqu lewat skype jg gapapa de wkw :''
Miss you too qaqa mwah :*

View more

What is your favorite waste of time?

What's the most expensive thing you've ever broken?

What kills us and what makes us eternal?

F E A R

View more

Do you like being alone?

i do
even though not every time

View more

What personality trait do you admire in other people?

yang dari cara ngomongnya ketauan kalau dia tau banyak tanpa terkesan sombong dan sok tahu.
yang bisa membawa suasana, nyenengin kalau lagi bercanda tapi tetep berwibawa dan serius kalau lg saatnya.
yang bisa memimpin dan berinisiatif tinggi tanpa terkesan bossy and etc
yang terus otaknya terus berpikir, tapi bukan tentang masalah atau hal yang itu-itu saja
ya intinya sih, kreatif dan terus penasaran mau coba hal-hal baru
terus dengan kayak gitu bisa jadi open-minded

ya gitu deh, saya adore krn saya juga kepingin bisa kaya begitu haha
doakeun sajeu ya wkw

View more

What do you want to know about the future?

SIAPA JODOH SAYA
.
bisa di skip saja kah
sy suda capai
_--------------_

View more

What makes you really nervous?

when i really have to got to the toilet in the middle of the night
kalo pipis masih bisa ditahan ya
kalo pup, ntar eke kecipirit gmn hah

jadi ceritana\ya emang akhir-akhir ini lagi hujan terus siang malam
terus eke kan bangunnya jadi siang
tida' ada lagi pupita di pagi hari
jadi jam pupnya bergeser
jadi setiap tengah malam...
udah mana eke kan anaknnya riya
malem-malem belum tidur, tidurnya baru jam berapa
terus udaranya dingin terus kan pas malem-malem eke blm bobo
eh selalu de tiap malem kl blm bobo eke pengen pup jadinya hiks
tak terhindarkanlah uka-uka setiap malam
untung kepepet jadi harus berani kan wk

kalo di rumah sendiri masih mending ya kamar mandi dekat
ini eke lagi di rumah mbah
terus ya biasa kan kamar mandi ada di belakang
dan bukan bagian dari dalam rumah
jadi eke harus keluar dengan pemandangan kandang ayam
dan penerangan yang tida sempurna
jadi ya suda
yang penting suda
allahuma ini auzubika minal khubushi wal ko baist

#ea #curhatansetiapmalam #ilfildehlumangenak wk :''

View more

What was your first mobile phone?

hp dipake sendiri pertama meskipun ga sampe berapa bulan hahah :'')

View more

Who or what made you smile today?

hehe new post on the blog, new tempelate of tumblr and twitter page, finally get to post new stuffs on tumblr, and listening to some new tunes i love..
and also went out on the evening seeing town
enough to make my day :3

View more

Do you prefer to travel by train, bus, plane or ship?

by anything yang penting bisa pergi haha
but maybe i will prefer travel by train
why?
because, beside we don't have to be stuck in traffic (which by using bus we do)
its because by train we could see so many different scenery
i believe plane could offer the same thing but doesn't it mostly be cloudy scenery if we are too up up and high? haha that thing also happened if we travel by ship, i once rode a ferry and all i could remember was a giant dark blue ocean with dolphins around the ship in the morning haha

View more

What color toothbrush do you have?

eke mah yang ini aja mure meriah
terus biasanya nyari yang ada warna ungunya
wakaka niat ga sampe googling wkw

View more

Iye la iyeeeee hufff

wkwkkwkw MWAHH :''*

View more

What was the worst age you’ve had so far?

19 :l

View more

What's your favorite flavor of bubble gum?

bubble gum

View more

Loading…

About Ela Amna:

ask me anything that's wondering your mind.
meet me on IG: elactrico

Oslo, ID