Ask @elactrico:

Arti nama kakak apa? Share dong aku penasaran :3

Arti nama aq yha..
Apa yaa,,, kasi tau gaya,,, wkwkw maksud kan jadi alay, yaudah kasih tau aja neh daripada dosa udah dikasih nama bagus-bagus sama orang tua malah buat bercandaan wkwk :’’)
Nama akte sebenernya Lailatul Amna, Lailatul artinya malam dan Amna artinya (katanya) amanah tapi aku tidak percaya dan setelah dibantu om google terungkaplah misteri arti Amna, yang ternyata artinya peace atau kedamaian dalam arabic.
Jadilah arti namaku malam yang damai.
Subhanallah namaku ntap bener ya artinya, baru tau, selama ini kemana aja :’’)
Terima kasih untuk sang penanya berkat pertanyaan ini aku jadi tau arti namaku. :’’)

View more

5 perks of dating you

subhanallah akhirnya ada yang nge ask eke beginian wkwkw :'')
jadi malu... untung yg nge-ask anon, so i'll be answering this objectively, ok? hahah
.
the perks of dating me;
i'm not really sure since i've never dated myself before and i dont really think some of these would be something you called perks haha
> A good friend and a good lover. I could be sassy and doubt you but you’ll find that I am your best encouragement and your #1 fan. I will tell you to follow your heart and pursue your dreams and you’ll find me supporting you from your back. But I’m not very good at consoling, so all I could offer is companion to hear all your sorrow and shoulder to lean on so you don’t have to lift all the weight of the world alone.
> I love movies so maybe you’ll get to experience some of it. I’ll give you mix tapes of the tunes I love, you may find it cheesy but I will write you poems and sure you’ll be on my blogs hahah I’ll sing to you my favorite lyric lines I find sweet and suitable for you so you don’t have to worry. I will take lots of pictures of you, even the ugly ones I don’t care and you’ll be on my wall too. We will have to buy aux for two so we can use two headset on one gadget listening either to mine or your playlist.
> I love new experience so we may share lots of our differences together and explore each other’s world. I would love to welcoming you and all your worlds. So you don’t have to worry if you think we have lots of differences, we may argue but in the end, if I love you I will let you live your life.
> I tend to accept things so I think I wouldn’t have enough energy to even nag you. I prefer to say it the way I want it to be understood and didn’t talk so much if one time I happened to mad at you.
> I laugh at my own jokes and even if you don’t understand I would definitely explain it to you which part I found funny haha tardiness is my specialty but I found little things entertaining most of the time. So it should be easy to please me.
Its 5 already, right? So I’m better off haha

View more

What personality trait do you admire in other people?

yang dari cara ngomongnya ketauan kalau dia tau banyak tanpa terkesan sombong dan sok tahu.
yang bisa membawa suasana, nyenengin kalau lagi bercanda tapi tetep berwibawa dan serius kalau lg saatnya.
yang bisa memimpin dan berinisiatif tinggi tanpa terkesan bossy and etc
yang terus otaknya terus berpikir, tapi bukan tentang masalah atau hal yang itu-itu saja
ya intinya sih, kreatif dan terus penasaran mau coba hal-hal baru
terus dengan kayak gitu bisa jadi open-minded
ya gitu deh, saya adore krn saya juga kepingin bisa kaya begitu haha
doakeun sajeu ya wkw

View more

What makes you really nervous?

when i really have to got to the toilet in the middle of the night
kalo pipis masih bisa ditahan ya
kalo pup, ntar eke kecipirit gmn hah
jadi ceritana\ya emang akhir-akhir ini lagi hujan terus siang malam
terus eke kan bangunnya jadi siang
tida' ada lagi pupita di pagi hari
jadi jam pupnya bergeser
jadi setiap tengah malam...
udah mana eke kan anaknnya riya
malem-malem belum tidur, tidurnya baru jam berapa
terus udaranya dingin terus kan pas malem-malem eke blm bobo
eh selalu de tiap malem kl blm bobo eke pengen pup jadinya hiks
tak terhindarkanlah uka-uka setiap malam
untung kepepet jadi harus berani kan wk
kalo di rumah sendiri masih mending ya kamar mandi dekat
ini eke lagi di rumah mbah
terus ya biasa kan kamar mandi ada di belakang
dan bukan bagian dari dalam rumah
jadi eke harus keluar dengan pemandangan kandang ayam
dan penerangan yang tida sempurna
jadi ya suda
yang penting suda
allahuma ini auzubika minal khubushi wal ko baist
#ea #curhatansetiapmalam #ilfildehlumangenak wk :''

View more

Do you prefer to travel by train, bus, plane or ship?

by anything yang penting bisa pergi haha
but maybe i will prefer travel by train
why?
because, beside we don't have to be stuck in traffic (which by using bus we do)
its because by train we could see so many different scenery
i believe plane could offer the same thing but doesn't it mostly be cloudy scenery if we are too up up and high? haha that thing also happened if we travel by ship, i once rode a ferry and all i could remember was a giant dark blue ocean with dolphins around the ship in the morning haha

View more

Next