Ask @emonkyun:

Dhara
Latest answers

thank you for answering. sorry i wrote your name wrong, dhara :( and i mistyped something, it should be 'since 2 years ago'. anw i will try what you have suggested to me. once again, thank you 😁

seul

It's alright hahaha good luck!!

View more

hey dara! this is my first time asking you hehe. i just wanna know how you maintain anger? it has came to me frequently since 2 days ago especially after i commumicate w/ people. thanks 😃

seul

hey there~
hmm... I assume you meant how I handle my anger, instead of maintaining it? ;; I used to be a quick-tempered person too but nowadays it has decreased a lot, I think? Back then I would vent through writing. Be it on a paper or tweeting on a secret account, I write down my frustrations, and usually after I do that, it calms me down, even if it's just a bit. If I wasn't in a situation where I can write, then I would excuse myself and try to clear my head in a quiet place lol

View more

bisa masak gak? kalo bisa, bisa masak apa aja?

mie instan. dan apapun yg instan2.

View more

pap

my kind of epitaph

View more

main shiratori yuk

I'm not in the mood, sorry

View more

pernah gak lu diomongin jelek2 sama orang lain, terus lu mengetahuinya. Kalo pernah, cara terbaik untuk mengatasinya gimana?

Pernah.

Gatau sih cara terbaiknya gimana... kayaknya sih bagusnya jangan terlalu dipikirin tapi jangan diabaikan 100% juga. Pikir ulang buat introspeksi diri.

Kalo lo udah berusaha berubah tapi tetep diomongin jelek ya yaudah gausah didengerin lebih lanjut lol don't waste your time and energy on haters

View more

kalo cewek yg keren gimana?

Basicnya sama aja sih kayak jawaban buat 'cowok keren'.

But I have a super soft spot for girls with great fashion sense.

View more

aku suka kamu

aw thank you

View more

kalo ada yg diam2 suka kamu gimana?

I would feel flattered, of course. Tapi kalo bisa sih jangan diem2 aja hehe

View more

diam2 suka sama siapa?

gue kalo suka sama orang ga pernah diem2 HAHAHA #aries

View more

Have you ever given up on someone? Why?

I thought I had had given up on someone. I sincerely thought so. Yet it's probably not the case. Since there's nothing much to give up on, anyway.

View more

menurutmu cowok yg keren itu seperti apa?

I never really thought about it lol.

Mungkin yg cerdas dan peduli sm sekitarnya? One who doesn't stay ignorant towards social issues, and remembers to be kind and caring instead of trying to pull off a 'cool bad guy' image.

View more

Best pick up line you've heard?

Probably not the best but I still like this

View more

iya di masuk kok ask lo HAHAHAHA

View more

Jadi ceritanya kamu sudah siap nih untuk pacaran?

Insya Allah siap.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
WAKAKAK ANJAY

View more

Jika nanti kamu punya pacar, kamu mau melakukan hal apa saja dengan pacarmu itu?

apa ya...........
mau ganti-gantian ke tempat favorit masing2, atau ke tempat2 yg berhubungan sm minat/hobi satu sama lain. mau banyak skinship soalnya dhara anaknya clingy. ngobrol, cerita2 sampe subuh. ke amusement park!!! terus dtg ke cfd demi ngelus anjing-anjing yg diajak jalan pagi EHEHEH (bukan buat olahraga). saling rekomen lagu/buku. menjelajahi (?) cafe2 yg lucuk.

udah deh gatau apaan lagi...

View more

Pengen punya pacar?

pengen ga ya~~

View more

Jomblo ya?

ya begitulah,, :">

View more

I thought that by this time in my life, I'd...

Jadi mahasiswi baday dan teladan, dan juga berpacar. Sayangnya takdir berkata lain.

View more

Did you ever fall asleep in school?

often

View more

What are you looking for?

duit dan jodoh

View more

Kakak dhara cita citanya apa? - Alfin

Loading…