Ask @etyizzaty:

etyizzaty ᵔᴥᵔ
Latest answers

Q: describe your best friend in 3 words . ask/boom/follow me if you're free 👋

princess

gojes gangster gila hahaha

View more

Ehem . Ehem :v Assalamualaikum ^^ Waa mau tanyaa niy . Kataa kataa semangad yang makk ayah ke adeq beradeq ke member ke sepupu ke pee ke yang depaa kasi at luu ? Meyh share sikit xD . Tipu larh kataa takk pernah -..- Time exam takk kan larh takk pernah ? :p

Cikk Tiaramisu.

diorang pesan kalau tak dapat jawab, tidur je. hehehe

View more

Assalamualaikum. Selamat sejahtera. Wan. 22. Gombak. You?

Waalaikumsalam. salam sejahtera. ety 19 johor :)

View more

Assalamualaikum. sihat? i'm back. (:

Waalaikumsalam. sihat :)

View more

Pernah takk takk bertegur sapaa dengan member sampai lebih dari 3 hari ?

Cikk Tiaramisu.

Rasanya tak kot.

View more

Awak comel.

Terima kasih. awak pun comel :D

View more

Do you know who is MattyBRaps ?

Sorry. i don't know

View more

Assalamualaikum . Hai ^^ Dah sambut birthday ke belum ? Kalau dah , hadiah apa yang paling awak tak suka ? Kalau belum , hadiah apa yang paling awak tak nak ? Haa , ce jawab :P Ask/Boom me . Thankyou :)

princess

waalaikumsalam. belum lagi.
tak keksah hadiah apa pun. semua nak. tak ada yang taknak :)

View more

Hi there , ask me something pleasee :3 http://ask.fm/fatenbalqis ^^

Ftn

hye. done ask you

View more

Hai :D Lama tak ask korang :D Sihat? Nanti singgah wall kayy? Boom/Ask me :)

▲ Raid ▲

hai. sihat sentiasa. later okey

View more

Soalan : Taken / single ? Dah berapa lama ? Ask / boom me if you're free ♥

princess

taken already. later okey

View more

Why are you so addicted to Ask.fm?

i'm not to addicted to ask.fm sorry

View more

describe your self .. if u know me,describe me too.ask me back xD

Sharul

kuat merajuk, kuat cemburu, gembeng, suka makan coklat,
suka merayap,
sorry idk who you hehehe

View more

wah, hang dh smkin brisi lh ye.. :)

mana tahu ni? mengintip ekh? hahaha

View more

tahu ape tu durian? ape yg bermain di minda korang pasal durian ni?

i`m zul

Durian tu sejenis makanan. bila kentut dia punya bau perghh menyengat.

View more

perasaan anda bila dpt hadiah mini cooper kerna dpt UPSR 5A /PMR 8A /SPM 9A???

Akhi Taqiyuddin :)

seronok gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

View more

bagaimana anda mahu mnasihati pqerokok tegar??

Akhi Taqiyuddin :)

Kalau dah namanya perokok tegar, memang susah nak nasihat. Senang cite tak payah nasihat. hahahaha

View more

Cinta bertepuk sebelah tangan. Pernah mengalaminya?

Slečna AA ツ

Mungkin sedang mengalami.

View more

hello, I would like to share this to you :-) Sesiapa membaca selawat keatas nabi pada hari jumaat sebanyak 200 kali, maka diampuni Allah segala dosanya selama 200 tahun.". (Riwayat Al Dailami daripada Abu Zar r.a)

ms. elsyahh

Thanks for sharing :)

View more

hey ask/follow and boom me maybe :) thanks

AHMAD FIKRI SUFIAN

Ask later,boom later. follow sudah lama.

View more

ehem-2, blh tk awk boom /ask / atau apa-2 yg blh memenuhkan warna merh kt wall titew nh? sdih jgk kadng-2 tngok kosong je.

Hmps hmps hmps awak ni batak ke?

View more

intro pls and may I knw yr fav colour? ❀

Dini ღ

ety, 18, johor
suka warna biru dan ungu

View more

http://ask.fm/fatiniainarazi follow saya , saya nak tanya something nii? mcm mana nak buat blog??

done follow you. nak buat blog pergi kat blogger.com

View more

woi !!! makin lawa lh. haha...

woiiii mane ade lah

View more

Loading…

About etyizzaty ᵔᴥᵔ:

ety, 19, JDT
ask me anything and i will answer it spread ❤

batu pahat , johor