Ask @excresence:

What's the worst thing you have ever done?

trusting people

View more

If you could offer a newborn child only one piece of advice, what would it be?

learn life beautifully. be a good person.

View more

sebelum ni bukan ke kau muka tembok? ahahaha sejak dah ada ehs ni... haih XD

anim
muka tembok terlalu typical la , aku muka dinding . senang sikit nak roboh

View more

kau? malu? ahahahahaha belajar dari mana ni? ehs eh? XD

anim
hei apa selama ni aku tak reti malu ke ?? aku yang paling cover malu adalah //flip shawl

View more

yg "apa ni" tu kakak aku tau. dia tanya kat aku "apa ni" sambil type "apa ni".

anim
hahahahahahha apa dohhhh!!!!!!!!!!
aku . rasa . malu . haha

View more

apa ni

anim
apaapapapapapapa ?

View more

sama sama buta ah ni? aw sweet XD

anim
couple buta hahahahah fuyoh ni memang cinta sejati

View more

itu dulu, sekarang dah tak. *bini call* lagipon kau tiada mata, masakan kau boleh nampak.

anim
kau nampak tak mata aku kat background tu ? {tak nampak ? ha kau pun takde mata lah hoho} punya lah cantik kau tahu fuh

View more

Mana kau tau cerita cerita dusta macam tu? Jangan percaya rumours macam tu, tak baik.

anim
ah jangan dikau menipu lagi! aku nampak dengan dua belah mata aku tau!

View more

Wuuu i tau, bistu kite bila lagi? Ahahaha

anim
ah tanak ah dengan kau berlambak geybo keliling pinggang hmph

View more

Aku ingat sehun kau punye ~ Okayyyy aku amek sehun eh :3

anim
aku punya luhan chen lah eh nak tau tak sehun kau gheeiii dengan luhan

View more

cuba cuba. siapa tinggal? habaq mai ~

anim
sehun d.o lay xiumin

View more

Li, baekhyun chanyeol kepunyaan siapakah? ;-----------------;

anim
baekhyun - fiqa
chanyeol - sarah
gapo ? nak carik bias eh ? ada 12 orang wehhh rmai lagi stok masyuk tuh

View more

biar ah, nanti comel macam zizanggg :3 //muntah

anim
zizang tak comeiii pung ~ zizan ah comel

View more

boooooo perasan. aku tinggi, jangan jealous ~

anim
hey anda tolong jangan hidung tinggi sangat , cuba rendahkan sikit hidung tu kahkah

View more

aku dah tinggi, sorry ~

anim
hek eleh sama dengan aku kan .......................................

View more

rindu bang :')

anim
aku tak sabar nak jadi geng pendek dengan kau u____u

View more

ilililolilololi ~

anim
nemnemnomnom !!!!!!!

View more

When you dance, you look like…?

i still look like a human pheuw what a relief

View more

  • 184
    Posts
  • 19
    Likes

About ilys:

ready to be fucked up

{remake acc}