Ask @eyyasyeera:

ᕮᎩ૪ᗩ 〇ᙢᕮᎩᎩ ▲
Latest answers

Awak sangat comel :) Can we be friends ? :'D

Intan Mokk :)

Heee , sure bolehhh :)

View more

You're so cute but you sombong sikitt :)

Sombong ? Ermmm mana ada . Maybe busy to yg tak dapat nak layan :)

View more

Eyyaaa ada bantu busyukkkk tak ? Hihi , #Zueyra :)

Adaa :P

View more

Bantal busuk kaler ape ? Hehe ,

Haha XD . Kaler hitam :D

View more

Apa akak buat if there a poeple trying to bring you down ?

Akak akan face to face dengan dia maybe & berserah kat Allah :)

View more

Akak taknak sch dekat stpd ke ? Hewhew

Akak ada gaduh dengan budak form 3 sekolah to lahh dekkk :'( hehe

View more

macam koo lawa sangat bajet je?

Aku tak cakap muka aku lawa pun bodohhhhhh -,-" Bangang kau ni !

View more

Blackberry or android ? Hee

Bobot :'D Haha

View more

kenapa kau macam bagus ?

-,-"

View more

Bape bulan dah dengan pijie ?

18.11 nak masuk 8 bulan :)

View more

Okay thanks :) Tak ada update baru blog ? Tengah ada mood nak stalk ni :3 WinkWink ^^

Ermm, welcome :) Busy , so tak sempat nak update . If eyya ada masa eyya update kay :)

View more

Hai akak comel :) Hee

Heyy Hai :)

View more

Akak sch dekat mana ? ;D

Smk Datuk Haji Abdul Samad Port Dickson :'D

View more

Akak form berapa ? :)

Akak form 4 :)

View more

akak bambam ,, comeiii :)

Adik omeyy jugakk :) auwmmmm

View more

Azimah Azi . Lol

Haha . Jappp :)

View more

Biar orang kata kita hipokrit, asalkan kita ikut suruhan Allah. Tapi takpe, saya tak paksa pun. Asalkan Eyya pernah pakai, Alhamdulillah kan?

Haha . Kthanks sebab nasihat :) eyya memang pakai sekrang . Just sometimes too nak cepat pasal too tak pakai :) Bukan apa eyya ada migrain sebab too eyya tak pakai tdung , ermmmm :(

View more

Approved lah saya kat fb :'(

Hmm , sape ni ek ? Bolehh jee .

View more

Eyya, kenapa kejap pakai tudung kejap tak? Eyya lagi comel kalau pakai tudung. Nampak sweet je :)

Haha . Perlahan-2 kayuh :'D kalau terus pakai tudung nampak hipokrit . Sorry :')

View more

Is there something you eat every day?

Something yang boleh kenyangkan perut saya :D

View more

Where did you meet your best friend?

McD & aeon seremban :)

View more

What makes you worry?

Sebab takut kehilangan dia :)

View more

About ᕮᎩ૪ᗩ 〇ᙢᕮᎩᎩ ▲:

Call me eyya ♥ Sweet Sixteen :') I love you and just you and i want you forever my life ✔ Haha XD