@fadhlililmam

Fadh

Ask @fadhlililmam

Sort by:

LatestTop

People you may like

Sofiyyah12_’s Profile Photo Cerulean
also likes
AraDiyana’s Profile Photo milo coklat
also likes
ModyGalili’s Profile Photo mahmoud ahmed
also likes
ginkgosai0’s Profile Photo Rdee
also likes
Refaat_Ayman’s Profile Photo Re Faat
also likes
BasantHisham’s Profile Photo passant
also likes
c4n15_’s Profile Photo anis
also likes
NeedForgivness’s Profile Photo Hoda Samy
also likes
RafikMansour226’s Profile Photo Rafik
also likes
joudkhawatmi’s Profile Photo Joud
also likes
sayed_elrahman’s Profile Photo SaYed '
also likes
Want to make more friends? Try this: Tell us what you like and find people with the same interests. Try this: + add more interests + add your interests

Bakal suami kata after kahwin , jadi housewife. Takpayah kerja. Apa pendapat korang? Dari semua aspek.

Jadi housewife je pun

Hai korang. Aku nak minta pendapat korang ni. Aku fresh graduate. Before this keje 7 bulan pstu berhenti sbb keje 12 jam tk larat nk beramal ibadah. Now aku dapat keje kafa tp gaji bersih 800. Nk kwen hujung tahun ni. Patut ke aku terima? Sbb tunang aku mcm tk bagi sbb kontrak 3 tahun huhu

Kontrak 3 tahun bukan bermaksud kena kerja selama 3 tahun. Dia just kau bukan guru permanent selama 3 tahun. Selepas tu baru ada kenaikan gaji, ada benefit lain yang akan dapat bila dah permanent.

I terfikir, bf I ni tak tunjuk pun yang dia ada I. How people akan tahu dia dah berpunya? and betul ke dia jenis tak melayan. Haih I trauma dgn ex I tapi at the same time I cuba percaya bf I

Meh i tunjuk

Next

Language: English