Ask @faizhafizy:

SELAMAT HARI RAYA... Maaf jika slame nii x tgur...SORRY klau bgi korang yg sy nie smbong... HAPPY EID ALL...:*

♔ ▲mir▲ M▲sit▲h ♔
selamat hari raya jugeee :D

View more

best puasa kali ni?

best . alhamdulillah:D

View more

bakal cikgu apa ?

bakal cikguuuuuuu . . . . . . . . ehem2 . haha .

View more

Where will you go on your next trip?

em , maybe KL .

View more

What’s the one book you think everyone should read?

al-Quran . fuhhh .

View more

Are you afraid to fly in airplanes?

rasa nya tak kot . aihhh , naik pun tak pernah lagi . HAHA

View more

What are you wearing right now?

er . . . .

View more

saya terbayang awak jadi watak dalam suami aku ustaz. dah baca novel tu?

er , tak pun . hee . cmna leh terbayang sy plak ? HAHA .

View more

ni mesti suka buat gwiyomi ni

eh ehhh , mana taw ni :P
*tak pernah pun . laki kalau buat gwiyomi , muntah orang tengokk . HAHA .

View more

Kalau awak ada fake. Apa awak akan buat kat fake faker awak tu? *ask/boom me

▹Gwen Stefani∞
fak ker punya fake .

View more

Perempuan yg tk bertudung ni, tk semestinya jahat. Tapi org suka judge diri seseorang dari luaran. Padahal dalaman taktahu dia macamana kan? Ada juga perempuan betudung ni, mulut tk jaga & sebagainya. Baik pd luaran saja. And islam tk penah pakse betudung, tp wajib menutup aurat.. Kan? *ASK/BOOM ME

▹Gwen Stefani∞
simple saja . rasa nk kena api neraka , dedah la aurat .

View more

one direction ada 5 ahli.. Paling famous harry & zayn? Siapakah ahli mereka yang lain awak kenal? berikan nama *ask/boom me

▹Gwen Stefani∞
krik kri krik ,.

View more

Lebih suke tuition diluar atau tuition dirumah (AmbilCikguNgajarKatRumah) *ask/boom me

▹Gwen Stefani∞
tak suka tuisyen . haha

View more

artis/band luar mane yang anda ingin mereka datang ke Malaysia? Yang tak pernah datang lagi ke sini. *Ask/boom

▹Gwen Stefani∞
er , kalau da mati cmna ? hee

View more

Adakah laman sosial ni punca suami/isteri bf/gf bergaduh/berpisah? *ask/boom me

▹Gwen Stefani∞
mungkin .

View more

Are you good at drawing?

not bad laa :D

View more

Apakah yang anda paling pantang sekali? contohnya usik barang or apa-2 je. *ask/boom me

▹Gwen Stefani∞
lambat datang bila dah janji tanpa alasan munasabah .

View more

hye - hye awak di sana. dah gosok gigi ke belum ?

hye awak :)

View more

iPhone or Android?

blackberry :D

View more

What are your plans for the Valentine's Day?

not for muslim . syuhhh3~

View more

Hmmm, Awak ! :) Kiter Nak Tanya :D Awak Suke Dengar Lagu Apa ?? o.O *Haaa , Jawab-II* (^^^)

er , macam lagu kita dengaq . hee .

View more

Followed you.Mind followback?Thnk you ^_^

okay . done :D

View more

saya suka tgk trip awak ke merata tempat. nak ikut. ala ~

hee , jom la join :)

View more

saya bosan -_- n u wonder how u gonna answer this

ZzzzZZz . HAHA . sy pun bosan -.-

View more

Next
  • 121
    Posts
  • 109
    Likes

About faiz hafizy™:

: : the dramaking™ . always berdrama ♥♦♣♠ 278E964F

Sungai Petani,Kedah Darul Aman