Ask @fakhirairdina:

Irdinaaaaaa
Latest answers

hai. saya dah lama suka kat awak, saya selalu tengok awak. tapi awak tak pernah balas pandangan saya. sedihnyaa. malam ni kul 3 jengukla tingkap bilik awak tu nanti saya tunggu kat situ eh babai

Dari tunggu baik kau gi buat solat tahajud kan bagus 😊.

View more

entah la nak

Hahahhahaaha dah agak dah weh

View more

mai banyak cakap tapi kalah ngan hapiz arep hahahahahahaha

Zul kau ennnn πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ haih budak ni

View more

What is the meaning of your name?

Cahaya agung termahsyur kehormatan kami .

View more

entah la tapi bukan haikal kucing tu ye. nanti la aku bagitau hahahha 😁

Habisss maiiii ? Hahahhahahahahahhaa

View more

suka duduk bandar atau kampung? apa yang bestnya kat situ?

Bandar sebab banyak kawan hahaa

View more

hahahha ok πŸ˜’ sapa aku ni fakhira? kau dah tau cakap jela dah tahu 😁 sebabnye aku rasa kau tahu sapa aku πŸ˜”

Serius tak tahu entahlah nak . Tapi aku rasa kau haikal yeke yeke , entahlah nak 🌚🌚

View more

ouh tak hebat pun, irdinaaaaa lagi hebat

Ye keee hahaha puji jangan lebih lebih woi hahahaha

View more

negeri mana belum pergi lagi ?

Ganu , kelantan , perlis , sarawak dan sabah

View more

hahahhaha aku duduk di mana2 je 😏

Whuishh hebaq ah ni ?

View more

hahaha aku nampak bas mini 68 je, 88 x nampak pum

Pum pum HHAHAHA , kau memang duduk kat bas station je ke ? Hahahaha

View more

If you were really hungry, really exhausted, AND really gross, what would you do first β€” eat, nap, or shower?

Eat

View more

kau ni form brapa weyh? hahahahaπŸ˜‚

Diam ah kau hahaha . Nak je aku pijak pijak kau ni hahaha

View more

aah dah xde. nak gi ioi kene naik metro bas.

Takkan takde bas mini hahahaa

View more

nak pergi tapiii bas metro pulakk. xde bas mini ngan rapix huhu sedihh

Yeke dah takde bas minin dgn rapid ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜‚

View more

hahahha ioi emm

Asalll hahaha kau gi gak ke ioi hahaha

View more

apa yang akan kau buad masa cuti seminggu ni?

Siapkan assignment , tuto semua hahhaa dgn jalan jalan ioi jap hahaha

View more

aku lebih suka hidup sendiri. kalau ade kawan pun mesti dye takkan memahami. sebab tula dye bukan kawan sebenar. jadi, aku buad keje aku je.

Laaahh sedihnyaaa hahhaa . Takpe kalau kau sedih kau luahkan kat sini hahahaha , kau tgh homesick ingat mak ke hapa ke hahaha . Aku sedia mendgr hahaha

View more

macam ni la baru kawan. sebab tak pernah jumpa kawan yang setia dan mustahil kalau ada. jadi sebab tu la aku sentiasa macam ni.

Sentiasa setia ke bendaaaa hahaha . Tak phm duhh . Tapi aku ada kwn yang setia haha

View more

nak tengok ano hana kat https://kissanime.to/Anime/Anohana-The-Flower-We-Saw-That-Day irdinaaaaa. nanti aku tengok citer kau tu hahahha

Citer aku tuu memulaa tak phm tauu mcm hapa je tapi lama lama pahamm . Wehh aku takleh move on lagi nii. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ wehhhh haha

View more

ahh mestila suka hahahahahahahhaπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Kau memang takpe lah mcm ni ah kau

View more

If you could time travel, would you go to the future or the past?

The past

View more

hahahha series ahh citer tu pun bagi nangis?? aku nak tengokk. kalau citer ano hana xde kat animax sebab dah lama citer dye. 11 episod je pun hahhaha.

Ouhhh nanti aku tgk hahhaa . Citer tu kalau kau nak tgk kau baca ah manga dia sebab kalau tgk youtube citer dia tak lengkap tak paham aku . Tgk manga baru paham . Tapi last episode dia tak update lagi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ aku tak tahu perempuan tu mati ke acana .

View more

yeayy fakhira bergurau πŸ˜ŠπŸ˜ƒ

Suka ahh kau ennn haha

View more

ouhh hahahha citer lain ?? aku pulak tengok citer ano hana. citer dye best dan mesti kau nangis punya 😭😭😭 tipu kalau x nangis. kecuali yang xde perasaan dan hati kering hahahah. aku yang laki ni pun nangis. haa tengok citer tu tauπŸ‘

Yekeee bestt taakkk ??? Kat animax keeee ada keee wehh ? Wehh aku tgk citer ni pon dah sedihh wehh . Perempuan ni nk mati wehhh yg citer aku tgk ni tapi malangnya pelukis citer ni belum update lagiiiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸŒšπŸŒš aku nk tahu duhhh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ perempuan hidup ke takkk

View more

Loading…