Ask @fakhirairdina:

hai. saya dah lama suka kat awak, saya selalu tengok awak. tapi awak tak pernah balas pandangan saya. sedihnyaa. malam ni kul 3 jengukla tingkap bilik awak tu nanti saya tunggu kat situ eh babai

Dari tunggu baik kau gi buat solat tahajud kan bagus 😊.

View more

hahahha ok πŸ˜’ sapa aku ni fakhira? kau dah tau cakap jela dah tahu 😁 sebabnye aku rasa kau tahu sapa aku πŸ˜”

Serius tak tahu entahlah nak . Tapi aku rasa kau haikal yeke yeke , entahlah nak 🌚🌚

View more

nak pergi tapiii bas metro pulakk. xde bas mini ngan rapix huhu sedihh

Yeke dah takde bas minin dgn rapid ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ƒπŸ˜‚

View more

aku lebih suka hidup sendiri. kalau ade kawan pun mesti dye takkan memahami. sebab tula dye bukan kawan sebenar. jadi, aku buad keje aku je.

Laaahh sedihnyaaa hahhaa . Takpe kalau kau sedih kau luahkan kat sini hahahaha , kau tgh homesick ingat mak ke hapa ke hahaha . Aku sedia mendgr hahaha

View more

macam ni la baru kawan. sebab tak pernah jumpa kawan yang setia dan mustahil kalau ada. jadi sebab tu la aku sentiasa macam ni.

Sentiasa setia ke bendaaaa hahaha . Tak phm duhh . Tapi aku ada kwn yang setia haha

View more

hahahha series ahh citer tu pun bagi nangis?? aku nak tengokk. kalau citer ano hana xde kat animax sebab dah lama citer dye. 11 episod je pun hahhaha.

Ouhhh nanti aku tgk hahhaa . Citer tu kalau kau nak tgk kau baca ah manga dia sebab kalau tgk youtube citer dia tak lengkap tak paham aku . Tgk manga baru paham . Tapi last episode dia tak update lagi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ aku tak tahu perempuan tu mati ke acana .

View more

ouhh hahahha citer lain ?? aku pulak tengok citer ano hana. citer dye best dan mesti kau nangis punya 😭😭😭 tipu kalau x nangis. kecuali yang xde perasaan dan hati kering hahahah. aku yang laki ni pun nangis. haa tengok citer tu tauπŸ‘

Yekeee bestt taakkk ??? Kat animax keeee ada keee wehh ? Wehh aku tgk citer ni pon dah sedihh wehh . Perempuan ni nk mati wehhh yg citer aku tgk ni tapi malangnya pelukis citer ni belum update lagiiiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸŒšπŸŒš aku nk tahu duhhh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ perempuan hidup ke takkk

View more

Next