Ask @FarahTyra:

Do you smile at strangers? Why or why not?

yes because why not? besides people will have a good first impression on you

View more

Hi , im new here :)

Hai

View more

Who is the funniest person you know?

probably myself

View more

its okay love. hahahahahah. k

😁 okay dear

View more

If you could eliminate any word from the dictionary, meaning no one can ever use it again, what word would you choose?

lube, so intan would stop calling me that.. duh 😑

View more

hsjsjhdehshawjsidehfirtv

asdfghjkl

View more

k sorry bothering u wkwkwkwkwk

its okay love

View more

budak 3c smkss

siAPA ni???

View more

awak kat mana?

Saya kat mydin

View more

What makes someone powerful?

power

View more

mcmn nak buat blockquote mcm akak skrng?

jassarahsyafiya
cuba tengok tuto dekat wanaseoby.blogspot.com rasanya kt situ kot

View more

Mcmn nak buat header blog cmm awak a?

oh tu guna gambar ambik dekat google. yg nama andriana tu letak code , sory tak dapat nak tunjuk macam mana nak buat header tu sbb laptop rosak gahahahah

View more

hai .. minat exo ?

siapa ni?

View more

Hai hai. Buat apa tu ? Dah makan ?

selamat menjawab :) pinjam dari ayah rm25 dan pinjam dari ibu rm25, total rm50 beli baju rm45 , baki rm5 ambil rm1 bagi ayah dan rm1 bagi ibu, baki3 jadi, hutang ayah rm24 dan hutang ibu rm24 rm24 + rm24 = rm48 + rm 3 baki = rm51 mana datangnya rm1 ??

Cinta Sekerat
too lazy

View more

duit raya bpe ?

dua ratus gitu

View more

LOL .. duo duo .

teha zainal : deskmate syikin, duit raya banyak, baik tapi jahat keke, ajet comel je
teha ali : partner aku kalau nak menari hahah, deskmate alia, teha lawa dak hot, baik
sekian ~~

View more

desc tehaaaaa . . . . .

teha mano? classmates aku ada dua teha

View more

sekolah mana?

sekolah mana mana?

View more

Selamat Hari Raya !!

xxx
selamat hari raya

View more

How would you describe your perfect sandwich?

this question makes me laugh

View more

Next