Ask @farahzyn:

FRHRDZNI
Latest answers

Who is your biggest mentor?

Mom, dad, teacher, buddies

View more

What do you do when the remote is too far?

Jerit panggil najmi suruh tukar channel or anything hahha

View more

Best music service? Pandora, Soundcloud or Spotify?

Tak pernah guna semua tu

View more

why tak suka sains tulen ?

Tak minat bio

View more

How many messages do you send per day?

Idk . 1 bulan suda nda isi kredit haha

View more

sains teknikal tu acane ?

Act benda ni ada lukisan kejuruteraan. Tapi disebabkan sekolah kami takda LK, Dorg ganti dgan subjek akaun. So yeah , fizik , kimia, add maths, akaun .

View more

What age are you scared of?

tahu ckp utara tak ? kehkeh

Boleh ahhh sikit, sebab kawan ramai org utara hahaha

View more

Post a picture of your favorite movie actor!

....

View more

Dekat rumah ngan skolah kau guna bahasa apa?

Rumah ; English , melayu, kelantan, cina & Korea broken hahahha . Sekolah ; melayu , sabah , english

View more

How will you celebrate New Year's Eve?

Tak pernah sambut, kalau iya pun gi jalan tgok fireworks

View more

Do you prefer Instagram or Facebook?

Instagram

View more

Hana siapa yg kau suka tu yg d us tu siapa tu..jujur

Us mna ? Kawan aku yg ada pun di UK itupun balik Malaysia sda

View more

Anak pacik rodi

Iyaa sya hahha

View more

Klau kena bgi 10000000 juta billion tpi kena berendm kaki d loji tai.kau sanggaup ka

Kalau dkat spa okay jga ni piji tai nda aku sanggup biarpun bnyak duit kena kasi hahhahha

View more

What's your hair color?

Perang mcm ongputih tu, percaya kau? Hahhaha

View more

Hahaahaha kita lihat mcm mana hehehe tak janji

Beresss weh, 3jan nak? Ada festival buku dekat Oneb

View more

Do you have or want a tattoo? What and where?

Huish tak hingin aku. Nak tambah dosa ke apa

View more

Alaaaaa kalau sblm buka sklh tu mcm takleh je sbb kan i blm beli brg langsung

Alaa lepas beli barang laa makcik, nanti kita jalan gi tgok wayang ke hmmm

View more

Korang dah solat?

Solat apa? Solat isyak? Mestilah dahh, dkat sini isyak dah lama masuk. Tapi kalau solat hajat tu inshaa allah selepas solat fardhu aku buat sebab umi aku selalu pesan supaya buat solat hajat doakan saudara mara yg ada dekat sna

View more

beri kata2 semangat pleaseee...

Mcm mna eh, jgan fikir yg negatif keep thinking positive, ingat Allah buat semua ni sebab dia nak uji iman hamba hambanya. Sabar dan tunggu keputusan seterusnya. Rajin rajin kan laa buat solat hajat, doa supaya keadaan kembali tenang seperti asal

View more

Hahahahahahahahaha pnjng gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaha thank you2 hehehehehe happy nye i hahahahaha nanti kite jenjalan ye masa thn dpn hahaba tq2

Cehhh hahaha , weh thn dpan tu sblum masuk skolah laa yaa

View more

What good deed did you do this week?

Entah laa aku pun tak tahu

View more

Dapat berita lagi dari Pasir Mas n KB.. bekalan elektrik terputus.. air makin tinggi.. Air sungai deras dan melimpah-limpah.. doakan mereka.. :'(

Wan M Ehsan Al-Irsyad

Sabar kita doa sesama, mudah mudahan tak jadi apa apa yang teruk

View more

Loading…