Ask @farzanaiwani:

I AM VICTIM
Latest answers

Pap satu boleh? Name paggilan sekali. Nak kenal ni,huhu c:

daniel

yang purple tu.. berkenal kenal pun boleh..
nama farzana..

View more

suggest dua lagu best2 untuk cheq? tiba2 pulak nak layan feeling .. haha

daniel

feeling apa tu?
fall for you - secondhand serenade
justin bieber- love yourself.
lagu tu best. feeling love <3

View more

Assalamualaikum. Any motivation words for me maybe? Syukran jazillah :) mind to ask me back

هافيذاتولعوليا

I am strong because i know my weakness.
tapi kalau tahu tanpa mengubahnya takkan jadi apa2.

View more

kalau hang .. hang pilih kebahagian atau kesenangan?

daniel

mestilah kebahagiaan. sebab dengan kebahagian kita boleh dapat kesenangan tapi tak sebaliknya.

View more

Saya suka someone tapi tak tahu nk luah macam mana. Kalau luah , takut ditolak. kalau tak luah , takut pendam sampai bengkak dalam hati . Haha. apa patut sy buat ? bagi suggestion sikit :)

yasuki tomato ヅ

ye ke kalau pendam dapat sakit hati je? betul ke? i think kalau pendam is better. sesetengah orang akan rasa tak selesa kalau kita confess pd dia. lebih lebih lagi kalau dia perasan yang kita selalu stalk dia. kecuali lah kalau dia dah biasa kan. gaya budak hot gitu. kalau awk rasa luahkan pada dia adalah yg terbaik, so do it. tunjukkan pada dia yang awak ni suka pada dia. tapi bukan terdesak nakkan dia. mana2 lelaki atau perempuan pun xkan suka dekat orang yang dah terdesak sangat nak kan dia. kalau awak suka dia sebab muka dia, mengalah jelah. tak payah confess kat dia yg awk suka dkt dia. sebab awk bukan suka dia, awak suka muka dia je.

View more

@owenxlang asks, "What's your favorite accessory?"

gelang

View more

@owenxlang asks, "What's your favorite accessory?"

gelang

View more

Heheh sama2 ...klau tak mampu jangan ambik risiko tau farzana takut nnti awk susah balik...and gudluck for upcoming trial and SPM :) Nnti lepas habis spm awak target nk masuk mana?

Afiq Hazazi

terima kasih. Insyaallah sy akan buat sehabis baik. Lepas spm nanti ingat nak ambik bidang kedoktoran. tapi tak sure lagi nak masuk mana. kalau parents setuju, ikut je lah. mereka tahu yang terbaik. Thnks again!

View more

Selalunya sebelum tido apa bende terakhir yang hang akan buat?

daniel

tengok jam.

View more

what is your perfect pizza??

JIJU

tah.. tak selalu sangat makan pizza.. tapi suka yang banyak sayur. fav

View more

hiks sesama :)

Dena

^_^ hehe

View more

Hang mungkin seorang yang ______________? *Isikan tempat kosong*

daniel

mungkin? tah la

View more

orang yang macam mana anda paling benci? *ask/boom me*

pembelot. sangat benci.. tak suka jugak orang yang perangai macm .. belagak sangat!

View more

apa cita2 dan impian hang?

daniel

cita cita still tak sure lagi. tapi impian nak bahagiakan parents sebab taknak diorang susah susah lagi. nak kumpul duit banyak2 nak hadiahkan rumah terbaik untuk diorang. Biasa2 je kan? dah form 5 tahun ni. tapi still tak pasti. insyaallah pasti ada jalan yang terbaik.

View more

Ada wechat? Tolong add acc ni boleh? ID : Lana_Shop

takda

View more

Apa perkara pertama yang hang fikirkan bila hang bangun pagi?

daniel

tengok jam.. dah pukul berapa ni? selalu macam tu lah

View more

favourite colours ? :)

Meirarr☆

biru awan.. cantik sangat tapi purple tetap dihati

View more

Buat apa Kawan kawan ? HAHAHAHA 😄😄

opiiee

taknak kawan eh? taknak takpa. =P hehe kita tak boleh hidup kalau sorang2 je.

View more

bagi satu nasihat

daniel

hidup ni susah kan? selalu doa supaya berjaya dalam semua exam yang akan sy hadapi. jangan sedih kalau ada orang ganggu masa nak study sebab quote yang sy selalu ingat ada ckp " DON'T LET LITTE STUPID THINGS BREAK YOUR HAPPINESS"

View more

Please look my fanpage ➡ @caradelfan 💋 Like = Like 🎄 Follow = Follow 🎅

asal jarang selfie? post ig pun sama

malas nak selfie setiap hari.. salah eh?

View more

Emmm kalau awak rasa awak mampu utk bahagi masa utk kesemua 11 subjek dgn elok awak bole je tmbah... klau pendapat saya rasanya x perlu tambah kot sbab nanti takut bnyak sgt kelas and nnti awak pulak yg pengsan nnti ...haha emmm pastu subjek tu memang senang tp takut tak sempat nk habis je :'(

Afiq Hazazi

tq untuk nasihat ni. tulah memang agak banyak jugak tajuk yang nak kena baca. saya rasalah.. saya tak cukup pandai untuk bahagi masa untk semua subjek sebab subjek yang dah ada ni pun kena buat revision balik form 4 n form 5. exam awal tahun pun dah dekat sangat bulan 2 ni... saya akan tanya cikgulah samada saya patut atau tak.. tapi kalau sampai awal bulan 2 ni sya masih teragak2 .. saya takkan ambik tasawwur lah. tak sure sangat sebab parents kata ikut kemampuan.. kalau rasa nak ambik, silakan.. kalau kwn 2 ramai jugak yg ambik.. tapi tak semua lah.. anyway, terima kasih tau..

View more

@GingerWesson asks, “Are you a cat person or a dog person?"

cat

View more

Assalamualaikum . Jemput baca . Semoga menjadi suatu yang bermanfaat kpd diri dan org lain . Aminn :) http://isihatisimerahjambu.blogspot.my/2016/01/qowiy-lillahi-taala.html

Intan

waalaikumussalam.. Thank u!

View more

Loading…

About I AM VICTIM:

Semoga SITI FARZANA IWANI BINTI SABRI mendapat keputusan yang cemerlang 9A+ dalam SPM 2016. Amin ya rabbal alamin. Ya Allah. bantulah aku untuk menjawab ujian besarku tahun ini ya Allah. Bantulah aku untuk memberikan keputusan yang cemerlang kepada ibu bapaku . Amin

Key of your life