Ask @farzanaiwani:

Hahhaa its okey....think positif okey..bnyakkan berdoa and biar lantak lah kbat tu hahaahha jwb jer and jangan gelabah time jwb exam :)

Afiq Hazazi
amin.. btw, rasanya patut tak sy ambik subjek tambahan tasawwur? patut ke tak patut. nak mintak pendapat sebab awk lepasan spm kan? tasawwur tak susah mana. tapi tak tahu bila masa nak belajar. lagi satu, kalau ambik, mesti nak kena baca daripada form 4 and form 5. jujurlah, sy baru baca satu bab form 4. yang lain semua belum. exam awal tahun bulan 2 ni. pertengahan tahun bulan 4. so, patut ke sy ambik tasawwur islam ni?

View more

pendapat hang dengan orang yang cerewet?

daniel
pendapat saya? hmm Act, saya rasa tu saya. cerewet. pada pendapat saya, orang yang cerewet ni bagus. dia ada ciri-ciri orang yang berpendirian. Dia ni memilih sikit. bukan sikitlah. banyak. Tapi, tu semua sebab taste dia tinggi. Dia ni jenis orang yang x suka diarah tapi suka mengarah. Dia ni ada sikit sikap sombong. Tapi , semua yang dia buat tu atas pilihan dia sendiri kan. Contohnya, bila time makan, dia ni cerewet sgt bab makan, xnak makan yg banyak minyaklah, tak suka ikanlah, sayurlah. Tu semua mesti ada sebab kan? bukan sebab dia cerewet je. orang cerewet ni kadang2 buat saya rasa menyampah pun ada jugak. Rasa nak tendang2 dia. so, kesimpulannya, orang cerewet ni bagus kalau dia pandai kawal tahap kecerewetan dia tu..

View more

describe your day today with a song

There's so much to learn,
And now it's your turn,
To shine, shine your way ~shine your way~
_______________________________________
Have you ever seen such a beautiful night?
I could almost kiss the stars for shining so bright
When I see you smiling, I go
Oh oh oh
I would never want to miss this
'cause in my heart I know what this is ~this is what dream are made of~

View more

Next