Ask @fatimaHmarzuki:

Oh eh?
Latest answers

Apakah yang anda akan lakukan selepas tamat STPM?

Ni mesti Ghani brembooo nii

View more

What's one thing you hate having to pay for?

Everything which is using my own money.

View more

timah!!!!!!

Siapa ni?

View more

Describe izzat

alaaa ape izzat lak ni tanya pn azza lah

View more

Describe umarul

Umarul kan..... Dia kan.... Hahahaha kan....

View more

hai kakak lawa!

Takde kakak ahhh ape tetibe lawa pulak aduh

View more

Apa perasaan anda bila di tegur

Aduh takde perasaan ah. Sebab.... gua bendul lambat pickup bila org tegur.

View more

Describe ummar

Ummar? Siapakah?

View more

kenapa bawak motor x pakai helmat? kan bahaya tuh.... nanti anjing kejar gigit kepala nanti!

Ala biarlah :p

View more

Selamat Pagi! :D

Pagi beb!

View more

Pada satu hari terdapat............

Ghani dah kenapa?

View more

Adore you sis!

Tq but but i nasihatkan jangan. Gerun tau!!

View more

x bkn xnk tegur tp times fly so fast mcm akward boleh jumpa awak

haaa ok lain kali tegurlah, boleh know each other kan?! :)

View more

so cuteeeeee tau

eh takdelah mana ada tak mampu jadi cuteeee

View more

nmpk awk dekt cafe Wolo Bb tadi :D

Haaaaa hehe tak tegur pun?

View more

Status kau apa skunk?

Hamba Allah, anak mak ayah & student

View more

Geram aku cakap dgn kau

Aku tak suka cakap dengan orang

View more

Sambung mana study ??

Sambung esok pagi

View more

Fatimatuzarah???

Fatimatuzarah tak ada

View more

Xnk follow ig takpe..

Aippp, mana satu acc pun gue taktahu cemanoi nak follow.

View more

Ai lov your smile ;)

Thankyou. But i dun like my smile. Menggerunkan.

View more

Akak form six oit!!

Siapakah?

View more

What are your plans for the summer?

kat Malaysia hari hari summer. Aku takdop plan apa pun selain tidoq

View more

namo ah cedey , kitkat kan hade !

tk sedih pun. kitkat pun aku takde.

View more

Loading…

About Oh eh?:

You and bulu ketiak you. Me and bulu ketiak me :)

Ampang