@fatinnursyia

fatin nursyifa

Ask @fatinnursyia

Sort by:

LatestTop

Previous

How long does it take to really 'know' someone?

Hmmm . Depends . Sbb kdg2 tk perlu knl pun . Cuma saling memahami da cukup ;)

Related users

awak nak saya post ke gambar kad jemputan awak tu?? saya still simpan lagi taw..

Hahhahaa . Simpan laa awak dulu . Nnty 7 tahun nnty tunjuk blek kayy . HahHa

ape hubungan awak dengan fakhirah anati?

Nurul fakhirah anati muhammad sukri merupakan adik angkat saya . Ada masalah ? Hahaha

awak pernah dating ngan hafiz kat term ke??? ni masyitah tanya ni.. haha

Hahaha . Sebuk je nak taw . Haha . Tak penah dating laa . Jaga ikhtilat . Cehh . Poyossss . Haha
Liked by: Radhiahilyas

awak ni playgirl ke?

Ya ALLAH . Celah mana datang nyaa playgirl tuu ? Haha . Boyfriend pun tade . Tp playgirl . Tak kena laa yang . Haha

ooo sensitip ke?? maknanya masih ade perasaan terhadap amir la ni??hahaha

Hahaha . Knp kpd amir tapi bukan kpd hafizudin ? Saya ckp sensitip je . Haha

awak ni syifa yg suke rampas hubby org ehh?? :)

Takde laa . Saya tk rmps . Org yg nk saya . Saya terima je . Haha . Tp sorang je yg bertahta dlm aty niey . Kihkihkih

awakk xkan xkenal sharifah.. famous kot dy.. :)

Laaa . Saya humble . Tuu yg tk kenal famous2 niey . Ujub je sume tuu . Haha

Next

Language: English