@fatz92

mr. skyfall

Ask @fatz92

Sort by:

LatestTop

Related users

kenapa perempuan fikir smua lelaki sama?

Sbb rasa mereka dah nama lelaki perangai dan cara mereka mesti sama.. well mentaliti mcmni kene ubah..

apa kau rasa kalau ex kau still sukakan kau walaupun korang dah berpisah?

Hmmm rase so so jelaa.. kalau ko sayang dan yakin dia berubah getback.. kalau tak, kawan jee

I need opinion. I berkawan dgn someone last year. Tp I rasa “lemas” sbb byk sgt benda jd. I told him I need some time for awhile, so I nk stop mesej sekejap tp dia push I utk cerita. I wasn’t ready nak share problem I, then I diamkan diri. Lpstu kitorg dh tak msj. Was it my fault?

Hmmm nope, tak salah pun , tu hak you, cumanya dia nak sgt tahu. Terpulang kalau percaya dia boleh dipercayai just cerita, kalau tak, biarkan jelaa..

I’m feeling numb now. Kinda worried😅 But at least, I can focus more on my family and dreams😘

Ohhh i see, all the best then

Apa perasaan dapat tahu ada orang dah lama sukakan kita dalam diam?

Rasa macam, wahh kacak ye aku ni ada jgk org suka aku 😌

Haritu aku dapat parcel totebag tapi bila aku tanya kat status takde siapa ngaku. Biasanya kalau dapat parcel anon ni member rapat ngaku tapi kalini takde siapa hm. Dahlah dua kali dapat tapi tarikh lain-lain.

Oooooo hadiah tu, terima jela

Next

Language: English